Connect with us

Miercuri, 26 august, de la ora 21.30, la Antena 1, Rică Răducanu, Leonard Doroftei și Ion Crăciunescu se vor confrunta pe teme de cultură generală cu armata celor 50 de blonde, într-o nouă ediție a celui mai longeviv quizz-show al momentului, “Te pui cu blondele?”, prezentată de Dan Negru. O ediție pigmentată cu dezvăluiri și întâmplări savuroase, povestite cu umor de cei trei invitați speciali ai serii.

Ion Crăciunescu povestește când a primit “cea mai mare cafteală după un meci”, dar și cum a făcut bani, după anii ’90. “Am fost printre primii care s-au privatizat, în Rm. Vâlcea…. Am vândut la gume Turbo, în perioada aia… Țin minte că era 1, 75 lei bucata. Atunci, în acea perioadă, am făcut foarte mulți bani”, spune cunoscutul arbitru de fotbal.

Leonard Doroftei își va aminti cum, datorită unei simple țevi cu cornete, la modă printre copii în perioada anilor ’80, s-a apucat de box. “O simpțeavă de suflat cornete mi-a schimbat viața. Un grup de copii din care făceam parte a găsit o țeavă, mai mulți au revendicat-o, dar doi dintre ei ne-am bătut pentru ea. Am câștigat atunci țeava, iar cineva m-a întrebat dacă vreau să fac box. Așa am ajuns eu să practic acest sport”, povestește Doroftei.

La rându-i, Rică Răducanu își va aminti de carmangeria pe care a avut-o în Drumul Taberei și cum a dat faliment, cum a ajuns să-i fie naș de cununie lui Trandafir, fiul celebrului lăutar Dumitru Dona Siminică, dar și cum petrecea, în trecut, pe plaja de la Rio.

Întrebarea-vedetă a serii a fost adresată celor trei personalități și blondelor de Viorica și Ioniță de la Clejani.

Care dintre cele două tabere va ieși câștigătoare la finalul serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 26 august, de la ora 21.30, numai la Antena 1.

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending