Let’s dance cu Oana Ionita la Dance Planet Gym!

0
1268

Pentru ca sunt multi cei care vor sa invete tainele dansului de la vedeta Prima TV, Carcotasa Oana Ionita s-a mobilizat si joi, 15 septembrie, a deschis Dance Planet Gym. O sala de dans moderna, care dispune de toate dotarile necesare activitatilor sportive, sta acum la dipozitia iubitorilor de dans si miscare, dornici sa se antreneze alaturi de Oana si echipa sa de profesionisti.

Dance Planet Gym ofera o gama larga de cursuri de dans, tonifiere si cardio. Astfel, toti cei interesati vor putea lua lectii de Streetdans, Funky, Voguing, House, Lation Style, Balet Clasic, Dans Contemporan, Pilates, Bady Tone, Streching, Aerobic, Tae-bo si Cardio House. Printre invitatii prezenti la eveniment s-au numarat colega Oanei de la Prima TV, Florentina Opris, campionul K1 Ionut Iftimoaie, modelul Claudia Neghina la bratul lui Nicu Gheara, Romica Tociu si sotia sa Nicoleta, Adelina Pestritu precum si reprezentantii presei. 

Invitatii s-a bucurat de un meniu tranditional spaniol, asezonat cu o sampanie speciala, cu granule de aur, adusa din Peninsula de David, partenerul de viata al Oanei, care si-a sustinut iubita si s-a implicat direct in organizarea acestui eveniment. “A fost o atmosfera familiara, invitatii s-au simtit foarte bine. Am fost impresionata de numarului mare de prieteni care au fost alaturi de mine si m-au sustinut in acest proiect. La deschiderea salii am facut o demonstratie de dans impreuna cu trupa Supresonic, prin care am vrut sa aratam cat de important este dansul si miscarea in viata de zi cu zi. 

A fost un moment pe care l-am pregatit la fata locului, fara a uita insa un lucru esential intr-un curs de dans, respectiv incalzirea, care trebuie facuta intotdeauna inaintea orcarei activitati sportive. In momentul desfasurarii acestei demonstratii, le-am explicat invitatiilor care sunt grupele musculare care lucreaza in functie de miscarile abordate… Ma bucurat foarte mult ca, in urma acestei demonstratii, invitatii s-au aratat interesati sa participe la cursurile mele de dans”, a marturisit Oana Ionita.  

Toti cei care vor sa se inscrie o pot face fie direct la sala de dans, din strada Valea Doftanei, numarul 133, Bucuresti, fie prin telefon, la numarul 0761.949.460, programul fiind de luni pana vineri, intre orele 9:00-12:00 si dupa-amiaza, intre 17:00 – 21:00, iar sambata, de la 9:00 la 12:00.

 

Comentarii