Liber ca pasărea cerului: Orlando și Ducu intră într-o mare încurcătură

0
681

Orlando, interpretat de Ștefan Bănică, și Ducu, pe care-l joacă Marius Florea Vizante, intră  într-o mare încurcătură în cel de-a doilea episod al serialului de comedie Liber ca pasărea cerului, difuzat duminică, în prima zi de Paşte, de la ora 20:00, la Antena 1.

În urma afacerii cu ”apa  sfințită”, Orlando Popârlan (Ștefan Bănică) și Ducu Popescu (Marius Florea Vizante) au călcat peste interesele mafiotului Ivașcu, interpretat de Răzvan Vasilescu. De aceea, oameni periculoși vor să-i elimine. Orlando apelează la prietenul lui bun, Ariciu (rol interpretat de Adrian Anghel), un copil  crescut pe stradă, bătăuș de profesie, care devine omul lor de protecție. În acelasi timp, Stela (Cătălina Grama – Jojo), sora  lui Ducu, se trezește cu o mare mostenire și devine proprietara mai multor imobile din Centrul Vechi’. Întâmplător, ea îl reîntâlnește pe Orlando, pentru care făcuse o pasiune în anii de școală.

Cum vor ieși din încurcătură Ducu și Orlando și ce se va întâmpla atunci când Stela îl va revedea, după mulți ani, pe băiatul pe care-l plăcea în copilărie, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi duminică, 28 aprilie, de la ora 20:00, în cel de-al doilea episod al serialului de comedie Liber ca pasărea cerului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dumneavoastră!
Introduceți aici numele dumneavaostră.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.