Libertatea, cel mai citit ziar din România - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Libertatea, cel mai citit ziar din România

Published

on

Cotidianul „Libertatea”, editat de Ringier România, îşi menţine poziţia fruntaşă la nivel naţional din punct de vedere al numărului de cititori, arată Studiul Naţional de Audienţă (SNA).

Potrivit cerecetării realizate pentru perioada 21 iulie 2008-19 iulie 2009, tabloidul „Libertatea” a înregistrat un număr de 1,45 de milioane de cititori, detaşându-se la mare distanţă de următoarele clasate, tabloidele „Cancan” (cu 961 de mii de cititori) şi „Click” (cu 798 de mii de cititori).

Aceeaşi sursă arată că atât „Click”, cât şi „Cancan” au înregistrat o creştere a numărului de cititori.

În ciuda unei publicităţi agresive, la care se adaugă numeroasele inserturi – cărţi, DVD-uri sau albume de artă şi literatură pentru copii – cotidianul „Adevărul” nu a reuşit să surclaseze „Evenimentul zilei”, care se menţine pe o poziţie constantă.  Conform SNA, cotidianul „Evenimentul zilei” a înregistrat, în perioada iulie 2008-iulie2009, 544 de mii de cititori, în timp ce „Adevărul” a avut 517 mii de cititori.

Mai mult, site-urile cotidienelor „Libertatea” şi „Evenimentul zilei” se numără printre cele mai citite site-uri de ştiri, cu o medie zilnică de 200.000, respectiv 100.000 de vizitatori unici.

La studiu au participat 19.284 de repondenţi, din rândul populaţiei urbane, cu vârste cuprinse între 14 şi 64 de ani.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending