Connect with us

Spectacole

Liberty Parade 2011, cel mai mare eveniment dance din România – ghid de distracţie (galerie foto)

Published

on

Reclame

Radio 21 organizează sâmbătă, 30 iulie 2011, cel mai mare eveniment dance din România, o adevărată manifestare a spiritului liber, în care zeci de mii de prieteni sunt aşteptaţi în caravana distracţiei, cu frizuri demente, stridente, haioase, şi mai ales, cu chef de viaţă!

Petrecerea începe la Olimp, în caravana ce se adună la ora 16:00. Fanii sunt invitaţi să urce în cele trei camioane pe care vor mixa: Mahony, Dj Proff, Rhadow; Lee More (Cristi Stanciu) & Matteo, Dj Kruger, Claudio Cristo; Dj Popoviciu, Dj Xander, Dj Dark.

Başii ce vor acoperi zgomotele motoarelor din caravană (alături de camioanele oficiale sunt aşteptate, ca în fiecare an, zeci de maşini, biciclete, într-un convoi fistichiu şi vesel) se vor auzi prin staţiunile: Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, ajungând la LIBERTY PARADE ARENA, zona special amenajată pe plaja dintre Venus şi Saturn.

„Dacă în 2010, la spectacolul de pe scena înaltă de 17 metri, cu 165 mp de ecrane luminoase, s-au înregistrat 250.000 de waţi putere pentru sunet, 300.000 de waţi de lumină, ediţia 2011 înseamnă un megawatt de culoare şi lumini – record estimat pentru scena de 18 metri şi 220 mp de ecrane luminoase.”, a declarat Alexandru Baculea, producătorul general al evenimentului.

Arena Liberty Parade dispune anul acesta de o nouă amplasare, oferind un spaţiu de desfăşurare mai mare pentru fanii evenimentului. Scena va fi montată pe nisip, perpedincular pe plajă, având marea în partea dreaptă, în partea stângă fiind drumul de acces dintre staţiunile Venus şi Saturn.

Evenimentul este interzis persoanelor sub 18 ani, așadar accesul se va face pe baza buletinului de identitate. Echipele speciale se vor ocupa de siguranţa participanţilor, pe parcursul întregului eveniment. De asemenea, este interzis accesul cu: obiecte contondente, droguri, obiecte din sticlă sau plastic, arme sau alte obiecte periculoase. Personalul medical e și el disponibil pentru orice vizitator al festivalului care întâmpină orice probleme de sănătate. Accesul în arenă şi ieşirea din acest spaţiu se vor face doar pe la porţile marcate.

Gazda evenimentului ce va dura 12 ore este Vali Bărbulescu.

LINE-UP: Sharam, Christian Green, Ntfo, Dj Allen, Vali Bărbulescu, Request 629 (Liviu Hodor Şi Dj Andi), Adrian Eftimie, Dj Optick, Vika Jigulina, Dj Raoul. Invitatul special al acestei ediţii este Sharam.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show9 ore ago

Szilard si Variu, cei doi mari castigatori ai competitiei „Insula de 1 milion”

ENTERTAINMENT22 de ore ago

VIDEO Huiduielile de la concertul Coldplay de la București, în presa internațională: „S-au reaprins dezbaterile despre rasism în România”

Emisiunio zi ago

URMEAZĂ ÎNTREBAREA Marina Almășan, invitată in emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la KANAL D

Premieră TV3 zile ago

Tablou de familie – Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, în premieră, la Kanal D!

Vedete TV3 zile ago

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, primul interviu de la întoarcerea la PRO TV, față-n față cu Andreea Esca!

FOTBAL3 zile ago

Experții din studiourile UEFA EURO 2024, Ciprian Marica, Răzvan Raț, Laurențiu Reghecampf, Alexandru Chipciu și Florin Răducioiu, oferă primele declarații înainte de startul turneului!

Seriale3 zile ago

Brigada Nimic se apropie de final! Miercuri seară, aventurile celor patru polițiști au adus hohote de râs în casele telespectatorilor

EVENTS3 zile ago

SUMMER GALA – Premiile de vară Radar de Media, ediția a-VI-a, va avea loc la ARISTOCRAT EVENTS HALL

Sport4 zile ago

Costin Ștucan și Cătălin Oprișan sunt prezentatorii Studioului UEFA EURO 2024, la PRO TV!

AUDIENȚE TV5 zile ago

Aseară, comedia a cucerit România! Brigada Nimic a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!

Sport5 zile ago

PRO TV anunță echipa celor care vor comenta meciurile de la EURO 2024, din 14 iunie: ”una dintre vocile care vor încerca să ajute telespectatorii să fie implicați total”

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending