Liberty Parade 2011, cel mai mare eveniment dance din România - ghid de distracţie (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Radio 21 organizează sâmbătă, 30 iulie 2011, cel mai mare eveniment dance din România, o adevărată manifestare a spiritului liber, în care zeci de mii de prieteni sunt aşteptaţi în caravana distracţiei, cu frizuri demente, stridente, haioase, şi mai ales, cu chef de viaţă!

Petrecerea începe la Olimp, în caravana ce se adună la ora 16:00. Fanii sunt invitaţi să urce în cele trei camioane pe care vor mixa: Mahony, Dj Proff, Rhadow; Lee More (Cristi Stanciu) & Matteo, Dj Kruger, Claudio Cristo; Dj Popoviciu, Dj Xander, Dj Dark.

Başii ce vor acoperi zgomotele motoarelor din caravană (alături de camioanele oficiale sunt aşteptate, ca în fiecare an, zeci de maşini, biciclete, într-un convoi fistichiu şi vesel) se vor auzi prin staţiunile: Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, ajungând la LIBERTY PARADE ARENA, zona special amenajată pe plaja dintre Venus şi Saturn.

„Dacă în 2010, la spectacolul de pe scena înaltă de 17 metri, cu 165 mp de ecrane luminoase, s-au înregistrat 250.000 de waţi putere pentru sunet, 300.000 de waţi de lumină, ediţia 2011 înseamnă un megawatt de culoare şi lumini – record estimat pentru scena de 18 metri şi 220 mp de ecrane luminoase.”, a declarat Alexandru Baculea, producătorul general al evenimentului.

Arena Liberty Parade dispune anul acesta de o nouă amplasare, oferind un spaţiu de desfăşurare mai mare pentru fanii evenimentului. Scena va fi montată pe nisip, perpedincular pe plajă, având marea în partea dreaptă, în partea stângă fiind drumul de acces dintre staţiunile Venus şi Saturn.

Evenimentul este interzis persoanelor sub 18 ani, așadar accesul se va face pe baza buletinului de identitate. Echipele speciale se vor ocupa de siguranţa participanţilor, pe parcursul întregului eveniment. De asemenea, este interzis accesul cu: obiecte contondente, droguri, obiecte din sticlă sau plastic, arme sau alte obiecte periculoase. Personalul medical e și el disponibil pentru orice vizitator al festivalului care întâmpină orice probleme de sănătate. Accesul în arenă şi ieşirea din acest spaţiu se vor face doar pe la porţile marcate.

Gazda evenimentului ce va dura 12 ore este Vali Bărbulescu.

LINE-UP: Sharam, Christian Green, Ntfo, Dj Allen, Vali Bărbulescu, Request 629 (Liviu Hodor Şi Dj Andi), Adrian Eftimie, Dj Optick, Vika Jigulina, Dj Raoul. Invitatul special al acestei ediţii este Sharam.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete2 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedeteo săptămână ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TVo săptămână ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Showo săptămână ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Premieră TV4 săptămâni ago

Serialul “Infidelul” se apropie de final! Apoi Kanal D va difuza primul serial dublat în limba română „Destăinuiri”

Reality Show3 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni2 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Reality Showo săptămână ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

Dragoș Bucur a apăsat butonul auriu: ”Acolo, pe cerc, strălucea”. Show-ul Românii au talent a fost lider absolut de audiență!

Reality Show2 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

Facebook

Advertisement

IN Trending