Connect with us

Spectacole

Liberty Parade 2012, concept video unic în România!

Published

on

Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance din istoria radioului, este organizat de Radio 21 pe 28 iulie 2012 pe plaja dintre Venus şi Saturn. Invitatul special al serii este celebrul DJ american Roger Sanchez.

 

Au mai rămas cinci zile până la marele moment, iar orele, minutele şi secundele par mai lungi ca niciodată. Fanii muzicii electronice din România freamătă în ultimele clipe rămase până la startul celui mai mare eveniment dance al anului.

Pe lângă nebunia din caravană şi de pe Liberty Parade Arena, Liberty Parade 2012 înseamnă 300.000 de waţi de sunet şi lumină şi o scenă impresionantă cu aripi laterale în formă de cerc.

Cei prezenţi vor vedea în premieră o combinaţie unică de led screen high resolution şi un concept video nou în România: video mapping. Ecranele luminoase de peste 200 de metri pătraţi de led screen se vor completa cu explozia de lumini a laserelor performante şi cu jocurile de umbre de pe scenă.

Zeci de dansatori vor performa înconjuraţi de videoproiectie, într-un spectacol uriaş de lumini, care va transforma Liberty Parade Arena într-un loc din care nimeni nu şi-ar mai dori să plece până în zori de zi.

Peste 60.000 de  petrecăreţi sunt aşteptaţi şi în acest an la cel mai mare eveniment dance din România să se distreze, să danseze pe ritmurile muzicii celor mai buni DJi români şi ale celebrului DJ Roger Sanchez în cele 16 ore de energie şi dans continuu, de evadare în lumea sunetului, culorilor, libertăţii, adrenalinei, fericirii şi sentimentului că muzica face ca lumea întreagă să se mişte în acelaşi ritm.

Cele mai noi ştiri despre Liberty Parade 2012 se pot citi pe  www.libertyparade.com şi www.radio21.ro.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending