Connect with us

Spectacole

Liberty Parade inscris in proiectul „Life in a day” al celebrului regizor Ridley Scott (video)

Published

on

Reclame

Echipa Liberty Parade se află printre cei 80.000 de înscrişi în proiectul internaţional “Life in a Day”. Acesta a fost iniţiat de celebrul regizor Ridley Scott, împreună cu cei de la Youtube.

“În încercarea de a crea o capsulă a timpului pentru generaţiile viitoare, participanţii au fost rugaţi să înregistreze cele mai interesante experienţe personale pe care le-au avut pe 24 iulie 2010. Data a coincis cu Liberty Parade 2010 şi astfel am realizat un montaj video fără scopuri promoţionale, în care am cuprins energia a ceea ce a însemnat cel mai mare eveniment dance din România, văzut prin ochii unui participant. Am aderat fără reţineri la acest proiect global de film tocmai pentru că este o idee inedită”, a explicat Ciprian Gheorghe, unul dintre producători.

În proiectul “Life in a Day” s-au înscris oameni din 197 de ţări, cu materiale în 45 de limbi diferite. Toate înscrierile vor fi evaluate de un grup de regizori, iar dintre cele mai bune 20 de clipuri se va construi produsul final care va fi prezentat în premieră în ianuarie 2011 la festivalul de film Sundance, cât şi online, simultan, pe Youtube. La premieră vor fi invitaţi şi cei 20 de câştigători.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending