Connect with us

ALL MEDIA

Licitand, castigi experienta! Youth Bank isi continua seria proiectelor de succes

Intr-o atmosfera degajata, un cocktail si muzica de jazz live, de-a lungul a mai bine de 3 ore, Youth Bank Bucuresti a pus in practica un concept inedit, o licitatie de experiente, participanţii având o gamă diversificată de experienţe dintre care au putut alege.

Avatar

Published

on

31 ianuarie, seara, Bulevardul Aviatorilor, Galeria nou9. Intr-o atmosfera degajata, un cocktail si muzica de jazz live, de-a lungul a  mai bine de 3 ore, Youth Bank Bucuresti a pus in practica un concept inedit, o licitatie de experiente, participanţii având o gamă diversificată de experienţe dintre care au putut alege.

Pe langa multitudinea participantilor atrasi in cadrul acestei manifestari, organizatorii au avut de partea lor un numar impresionant de voluntari, majoritatea liceeni din capitala, care au contribuit exemplar la ceea ce avea sa fie un succes desavarsit.

Au fost asadar licitate cu strigare, 10 experiente pentru care cei interesati au ridicat stacheta chiar si la un pret de 3-4 ori mai mare.

  1. Atelier de arta fotografică – pretul de pornire 90 de lei. Pretul final 300 de lei.

  2. Un tur ghidat in atelierul de creaţie al designerului Mihai Albu – pretul de pornire 100 lei. Pretul final 200 de lei.

  3. O cină romantică de Valentine’s Day – pretul de pornire 150 lei. Pretul final 450 lei.

  4. Sesiune de alpinism indoor şi pregătire teoretică – pretul de pornire 120 lei. Pretul final 450 lei.

  5. Training de public speaking – pretul de pornire 60 lei. Pretul final 450 lei.

  6. Curs de tango în cuplu – pretul de pornire 70 lei. Pretul final 400 lei.

  7. Participarea la sesiuni de terapie prin artă – pretul de pornire 140 lei. Pretul final 340 lei.

  8. Zbor cu un avion ultrauşor, vizită în hangare şi instructaj – pretul de pornire 200 lei. Pretul final 450 lei.

  9. O dupa-masă de off-road în afara Bucureştiului – pretul de pornire 200 lei. Pretul final 330 lei.

  10. Asistarea la repetiţia generală a unei cunoscute piese de la Teatrul Naţional Bucureşti – pretul de pornire 50 lei. Pretul final 430 lei.

In cadrul acestui eveniment a fost stransa suma de aproximativ 7.600RON, dintre care 5.100RON din experientele licitate. Fondurile stranse vor fi utilizate pentru a finanta proiectele de responsabilizare civica ale liceenilor bucuresteni si activitatile educative ale echipe YouthBank Bucuresti.

Voluntara in cadrul evenimentului “Licitand, castigi experienta!”, Ruxandra Badarau, eleva a Colegiului National “Sfantul Sava” din Bucuresti, considera ca astfel de manifestari reprezinta un element important in dezvoltarea personala a tinerilor, o mai buna intelegere a unor idei care au facut pasul de la punerea lor pe hartie la impresionanta implementare practica. Si avand in vedere faptul ca reprezinta o experienta speciala pentru ea, Youth Bank Bucuresti, prin tot ceea ce realizeaza, ii da sansa de a cunoaste oameni, de a-si testa o serie de abilitati sau deprinderi si, evident, de a-si imbunatati CV-ul personal.

Programul YouthBank, dupa primii trei ani de implementare la nivel national (2009-2012), are urmatoarele rezultate prin prisma indicatorilor numerici:

• 8 orase in care a fost implementat programul/8 comunitati familiarizate cu ideea de program de educatie nonformala pentru liceeni

• 210 tineri implicati in echipele YouthBank locale

• peste 180.000 lei mobilizati din comunitatile locale de catre echipele YB

• peste 382.000 lei acordati sub forma de finantari pentru a sustine initiativele liceenilor

• 168 de proiecte finantate /168 de echipe de liceeni/830 de tineri ale caror initiative au fost finantate, care au invatat sa implementeze un proiect, sa administreze o suma de bani/buget, si care au invatat ce insemana sa lucrezi in echipa

• 70 de licee si colegii implicate activ (ai caror elevi au fost fie membri YouthBank, fie au facut parte din echipele de proiect, fie au fost beneficiare ale proiectelor sau organizatii gazda pentru acestea)

• 85 de parteneri (nationali/locali: institutionali, companii, organizatii non profit, mass media, autoritati locale etc.)

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending