LIDER. Sunt celebru, scoate-mă de aici! a cumulat cifre de top pe toate segmentele de public. Câţi romani au urmărit Africa? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

LIDER. Sunt celebru, scoate-mă de aici! a cumulat cifre de top pe toate segmentele de public. Câţi romani au urmărit Africa?

Published

on

Al patrulea episod al show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici a fost din nou lider de audienţă pe toate segmentele de public, conform cifrelor furnizate de Kantar Media.

RADAR DE MEDIA va prezintă cifrele de audienţă înregistrate în intervalul orar de difuzare a emisiunii de la PRO TV, 20:30 – 22:35 pe toate targeturile de public. În minutul de aur de la 20:54, peste 2.5 milioane de persoane urmăreau pățaniile din Africa de Sud.

Cifre calculate la nivelul intregii zile, aici!

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18-49 de ani, show-ul a înregistrat un rating mediu de 14.5 puncte și 30.5% share, în timp ce locul doi clasat Antena 1 a înregistrat 6.1 rating și 12.8% share.

[sam id=”12″ codes=”true”]

Cifre de audienţe pentru emisiune “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”:

 

Audiente TV 19 februarie Sunt celebru scoate-ma de aici pro tv


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV.Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la ostaţieTVşinumărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media. Copyright: ARMADATA SRL

Interpretare Grafice: RADAR DE MEDIA

Foto Credit: PRO TV

Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending