Connect with us

Emisiuni

Lidia Buble urcă pentru prima oară pe un hoverboard, la Next Star: “Mi-e foarte frică”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Sâmbătă, 30 iunie, de la ora 20.00, la Antena 1, Ana Beregoi (11 ani) din Orhei, Republica Moldova, vine la “Next Star” cu un interesant număr de dans pe… hoverboard.

Ana este sora mai mică a Iulianei Beregoi, o cântăreață foarte populară printre adolescenți, foarte cunoscută în lumea virtuală și fostă concurentă la “Next Star”. Iuliana revine sâmbătă la “Next Star”, în postura de susținătoare a surorii sale mai mici.

Eu sunt un mare pasionat de hoverboard-uri, m-am jucat cu ele o grămadă de timp. Este foarte greu ce vrea să facă ea acolo”, spune juratul Dorian Popa. “M-am plimbat și eu pe hoverboard și era să cad de câteva ori. Ana va face un spectacol foarte dificil”, spune și Pepe. “Eu nici măcar nu am avut curajul să încerc vreodată să mă urc pe această minunăție, darămite să mai dansez pe ea”, adaugă Lidia Buble.

Îndemnată de colegii Pepe și Dorian Popa să urce pe hoverboard, Lidia se lasă greu înduplecată. “Mi-e foarte frică!”, “Voi vreți să nu mai aveți colegă?”, le spune ea.”Te ținem noi!”, insistă Dorian. “Pepe, colega noastră, Lidia, vrea să se joace cu hoverboardul!”, mai spune el.

Dacă Lidia va reuși să urce pe hoverboard, dar și cum vor aprecia jurații Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa prestația Anei Beregoi, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 30 iunie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending