joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniLidia Fecioru va răspunde intrebărilor Denisei Rifai, la KANAL D

  Lidia Fecioru va răspunde intrebărilor Denisei Rifai, la KANAL D

  “Ce rol jucați în masonerie?”, “Câtă credință este în parapsihologie?”, “De la cine primiți informații?”, printre întrebările la care invitata trebuie să răspundă

  Lidia Fecioru, bioterapeut cu o experiență vastă în domeniul parapsihologiei, va fi prezentă duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:30, la Kanal D.

  De la pasiunea din adolescență pentru lumea nevăzută a energiilor si până la transformarea acestei pasiuni într-un mijloc de trai concret, după vârsta de 30 de ani, Lidia Fecioru a parcurs un drum fascinant. Cu experiențe diverse, de la lucrul într-o fermă de vaci, la coafură, organizare de evenimente, până la activitatea de medic legist după absolvirea Facultății de Medicină din Republica Moldova, viața sa a fost una plină de surprize de tot felul.

  Lidia Fecioru și-a aprofundat studiile în domeniul parapsihologiei la Moscova, a avut apariții frecvente pe micile ecrane, abordând subiecte care aduc ezotericul în prim-plan.

  Ce rol jucați în masonerie?”, “Când v-au speriat cel mai tare puterile dvs.?”, “Cum ne apărăm de vampirii energetici?”, “Ce vă reproșați?”, “Cât de ipocrită sunteți uneori?”, “Câtă credință este în parapsihologie?”, “De la cine primiți informații?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Lidiei Fecioru la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente