Like IT de la PRO TV s-a vazut in Times Square, New York - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Like IT de la PRO TV s-a vazut in Times Square, New York

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Iulia Ionescu, prezentatoarea emisiunii iLike IT, de la PRO TV, a fost în acest weekend în Times Square, New York. Nu fizic, ci virtual, printr-o reclamă care a apărut pe unul dintre celebrele panouri publicitare din Times Square.

RADAR DE MEDIA va prezinta oferta personalizata de publicare advertoriale premium

Această „vizită” în New York a durat aproximativ o oră, iar publicul din Statele Unite a făcut astfel cunoștință cu cea mai urmărită emisiune dedicată noilor tehnologii din România. Surpriza cea mai mare a venit, însă, chiar de la românii care s-au aflat în acel moment în Times Square și i-au scris Iuliei Ionescu pe rețelele de socializare.

„Nu m-am așteptat ca reacțiile oamenilor să fie imediate. Din cauza pandemiei, accesul publicului în Times Square este destul de limitat. Zona nu mai este la fel de aglomerată ca în anii trecuți, dar iată că românii sunt peste tot și că urmăresc și tot ce se întâmplă aici, acasă. Am fost de trei ori la New York și în repetate rânduri în Times Square, dar nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge să mă văd pe unul dintre imensele panouri din New York.” Iulia Ionescu

 

Este pentru prima dată când o emisiune PRO TV este promovată astfel în New York. iLike IT poate fi urmărită în fiecare dimineață, de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV. Iulia Ionescu ne aduce noutățile din tehnologie și invitați alături de care dezbate cele mai fresh vești din lumea internetului.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending