Connect with us

Emisiuni

Lili Sandu revine la PRO TV în show-ul UITE CINE DANSEAZĂ!: “Am fost întotdeauna fascinată de eleganța dansului și de pasiunea pe care o transmite”

Avatar

Published

on

Lili Sandu este una dintre cele mai frumoase şi elegante prezenţe feminine din showbiz-ul românesc, iar din 6 martie îi va surprinde pe români cu entuziasmul, energia și grația ei la Uite cine dansează!, competiția în care este hotărâtă să dea totul și să creeze un spectacol de zile mari împreună cu partenerul ei de dans.

 

Lili se redescoperă pe zi ce trece și îi place să se bucure de fiecare clipă. Este ambițioasă, pozitivă și determinată să își scrie povestea în ringul de dans: ”Sunt bucuroasă să încep această primăvară în pași de dans, într-un nou proiect la Pro TV! Sunt pregătită să învăț să dansez și sper că publicul mă va susține și îmi va da energia de care am nevoie să reușesc să transform această provocare într-un spectacol de care să ne bucurăm împreună!”.

 

Și cum spectacolul înseamnă și emoție, Lili Sandu știe că acum e momentul să pună la bătaie cele mai de temut arme ale sale: pasiunea și rafinamentul: ”Am fost întotdeauna fascinată de eleganța dansului și de pasiunea pe care o transmite. Din punctul meu de vedere, dansul reprezintă un mod de a exprima emoție și de a spune o poveste”.

 

Actriță și cântăreață, Lili este cunoscută atât pentru filmele și serialele în care a jucat, dar și pentru melodiile interpretate. A studiat actoria la Los Angeles alături de nume importante din cinematografia internațională, a fost concurent la Ferma vedetelor și V Reporter în sezonul șase Vocea României și, începând din 6 martie, de la 20:30, frumoasa Lili va demonstra că prin dans se pot genera o multitudine de trăiri și stări, la Uite cine dansează!.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending