Connect with us
Avatar

Published

on

Lili Sandu și Iulian Turcanu au plecat fericiți după prima ediție Uite cine dansează!, deoarece au primit note foarte bune din partea juraților și s-au aflat pe podium. Chiar dacă repetițiile au fost extrem de solicitante și Lili și-a adus aminte de momente triste din viața ei, împreună cu Iulian a depășit orice moment greu și s-au concentrat doar pe coregrafie.

 

În seara aceasta, au dansat Slowfox și au creat un moment plin de emoție. Cei doi au plutit pe scenă, iar mișcările lor s-au completat uimitor. Chiar dacă au existat și mici desincronizări, Lili și Iulian au redat perfect atmosfera din Titanic și au fost învăluiți în mister și sensibilitate.

 

„A fost o emoție reală, a fost un dans venit din suflet”, a spus Lili Sandu imediat după ce a încheiat dansul, melodia My heart will go on amintindu-i de tatăl său.

 

“Wow, m-ați surprins! Eu vă spun că este foarte greu să continui după ce termini pasul al treilea. Voi ați continuat foarte bine mișcarea, spre surprinderea mea. Aveți grijă cu postura!”, a spus Mihai Petre.

 

Lili Sandu poate fi votată prin SMS la 1200, cu textul “Lili”.

 

Foto Credit: PRO TV

Uite cine a deschis ediția doi a celui mai tare show de dans, cu o coregrafie DISCO: Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending