Connect with us

Televiziune

Lista finalistilor sezonului 14 Romanii au talent este completa! Ultima semifinala LIVE a fost lider absolut de audienta

Published

on

Reclame

O nouă etapă a celui mai iubit show de divertisment din România s-a încheiat! Aseară, într-o atmosferă de excepție, au urcat pe scenă și ultimii 12 semifinaliști ai acestui sezon. Cu emoții, dar și cu dorința de a străluci și de a-i convinge pe cei de acasă să îi voteze, aceștia au făcut spectacol, iar seara s-a încheiat cu un tablou complet al finalei ce va urma săptămâna viitoare.

Dacă săptămâna trecută Karlos Tănăsucă și VAN au fost nominalizați pentru premiul de originalitate, aseară alți doi concurenți li s-au alăturat: Iustin Cazacu și Carla Munteanu. Telespectatorii au decis următorii cinci calificați în marea finală, de pe 31 mai: Villia, Dora Debreczeni, Cristian Ciaușu, Ansamblul Hecenii și Ana Nuță. Acestora, li s-a adăugat și Anastasiia Beaumont, care a primit un wild card din partea celor patru jurați.

Ultima semifinală live a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:26 – 24:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.2 puncte de rating și 26.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.5 puncte de audiență și 15.4% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.5 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 22:43, peste 1.9 milioane de telespectatori erau cu ochii pe spectacolul fenomenal.

Ediția le-a adus telespectatorilor un spectacol incredibil. Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete s-au bucurat de prestațile oferite de concurenți și i-au recompensat cu laude și admirație pentru evoluția lor, în timp ce Smiley și Pavel Bartoș au adus energia și au luat pulsul concurenților după fiecare moment!  


Vinerea viitoare, show-ul fenomen ajunge la marea finală! ! 11 concurenți vor lupta pentru marele premiu, în direct la PRO TV și pe VOYO, într-un spectacol ce nu poate nu fi ratat!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending