Connect with us

Evenimente

LIVE | Distractie fara limite la Liberty Parade! Peste 80.000 de fani au fost prezenti pe plaja!

Avatar

Published

on

Peste 80 de mii de oameni au dansat și au trăit muzica, pe „Black Sea Arena”, împreună cu Djii, care au mixat până dimineața la Liberty Parade 2013! 

Cea mai mare petrecere de pe litoralul românesc a început ieri, 13 iulie, încă de la ora 16:00, când Caravana Liberty Parade s-a pus îm mișcare de la intrarea în stațiunea Olimp și a trecut prin Neptun, Jupiter și Venus, adunând petrecăreții  aflați la mare, cu destinația finală plaja „Black Sea Arena”.

În cele 3 camioane ale Caravanei au mixat unii dintre cei mai iubiți DJ români, care au încins atmosfera în drum spre scena Liberty: Just 2, Luca M, Andu Câmpu, Cristian Kruger, Dj Sebastian, DJ Razz, Mose N, Asher & Screen, CiuPy & Mihai Bejenaru, DJ Dark & Shidance, Marc Rayen și Doi Deejays.

Și anul acesta, au urmat Caravana Liberty Parade, oameni îmbrăcați în cele mai trăsnite și mai viu colorate costume, gata de distracție fără limite și fără inhibiții, într-o demonstrație a spiritului liber.

La Arenă, zecile de mii de fani ai muzicii dance au vibrat pe beat-ul muzicii până dimineața, într-o atmosferă de vis, creată de sutele de lumini, lasere și efecte speciale ale scenei Liberty Parade. Anul acesta, scena a avut proporții impresionante: a măsurat nu mai puțin de 450 de metri pătrați și a fost flancată de 300 de metri pătrați de led screen-uri.

Invitații principali la Liberty Parade 2013 Alex Gaudino și Dr. Kucho! au mixat live pentru cele 80 de mii de suflete de pe „Black Sea Arena”, care au vibrat la fiecare sunet transmis de boxele de peste 100.000 de wați! Fanii muzicii dance au avut parte și de o surpriză: Ellie White a cântat live pe scenă una dintre piesele lui Dr. Kucho!

 DJ Optick, DJ Andi, Adrian Eftimie, Raoul Russu, Liviu Hodor & Cristi Stanciu, alături de Deepside Deejays & Mona, precum și Radio Killer, Vali Bărbulescu, Christian Green și Vika Jigulina au făcut un show de senzație! Atmosfera a fost incredibilă, energia de pe scenă a cuprins întreaga Arenă de pe plaja dintre Venus și Saturn. Zecile de mii de fani ai muzicii dance au avut parte și anul acesta de un mega-show, care i-a făcut să danseze fără oprire până dimineața!

 „Liberty Parade”, produs în întregime de Radio 21 este cel mai mare eveniment dance din istoria radioului și numără 13 veri de distracție fără limite.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rkJRi5YqQpc[/youtube]

 

 

Comentarii

comments

Redactor-sef | dorin.huntai@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending