Connect with us

Emisiuni

Traian Băsescu, invitat astăzi la Vorbeşte liber, in direct la TVR 1

Published

on

Preşedintele statului răspunde întrebărilor lui Sorin Avram în talk-show-ul de miercuri, 17 septembrie, ora 21.00, la TVR 1 .

Miercuri seară, Traian Băsescu dă curs invitaţiei jurnalistului Sorin Avram la o dezbatere liberă şi directă pe probleme de actualitate politică internă şi internaţională, într-o nouă ediţie a talk-show-ului Vorbeşte liber!. Ediţia din 17 septembrie a emisiunii poate fi urmărită de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

Informaţia lansată de către şeful statului potrivit căreia printre candidaţii la preşedinţie ar fi un ofiţer acoperit, cererea de suspendare formulată de preşedintele Senatului, problemele apărute la începutul noului an şcolar, precum şi planurile preşedintelui după încheierea mandatului sunt temele pe care Sorin Avram şi-a propus să le dezbată în întâlnirea cu Traian Băsescu.

În cel mai nou talk-show al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

 1. Dumnezeu

  17 septembrie 2014 at 20:28

  Premier va fi Predoiu domnule! A spus-o clar si apasat chiar Klaus Iohannis, care nu arunca cu vorbele la intamplare numai pentru a se afla in treaba, ci Iohannis ce zice chiar face! Basescu o vrea pe Udrea cu orice pret, dar Udrea n-are nici o credibilitate in fata alegatorilor.
  Totusi Basescu o vrea in continuare pe Udrea si este capabil sa sacrifice pentru Udrea absolut totul: si Presedintia, si unitatea dreptei, si tara si sa se sinucida politic, adica totul, totul, totul.

  Basescu nu vede decat negru in fata ochilor si vrea sa dezbine, sa rupa si sa distruga absolut totul. Dupa ce s-a facut cu mari eforturi si sacrificii ACL-ul vine el sa calce totul cu bocancii, de parca el ar fi facut toate eforturile.
  Basescu a promis ca dupa alegerile prezidentiale va rupe ACL si va dezbina tara asta mai tare ca niciodata. Sa nu fie adica piatra pe piatra in tara, ci numai dezbinare, distrugere si autodistrugere.
  Toata lumea sa se razboiasca cu toata lumea si fiecare sa omoare pe fiecare!
  Cu siguranta ca Cetatenii s-au saturat de toti descreieratii si vor vota masiv Klaus Iohannis!

  Daca Basescu chiar crede in Udrea, sa o sprijine domnule pana in panzele albe sau pana unde o vrea el. Sa arate ce poate el cu Udrea in fata alegatorilor, dar nu sa distruga unitatea dreptei. Ce are el cu ACL si cu Iohannis domnule, ca nu s-a luat nimeni de el?
  Dimpotriva, Iohannis l-a cocolosit cat a putut pe Basescu, pentru a nu pune in pericol unitatea dreptei, si uite ce face nebunul de Basescu!

  Unii se chinuie de un sfert de secol sa realizeze unitatea dreptei si cand unitatea se realizeaza vine unCretin ca Basescu sa dea cu bocancul in toate eforturile si sacrificiile facute!
  Predoiu ar fi fost cu siguranta un bun Presedinte, insa n-ar fi putut trece de ponta, iar locul lui este mai curand la Guvern decat la Presedintie. Ca Presedinte trebuie in primul rand sa ai prestanta, vizibilitate si credibilitate externa, ceea ce are doar Iohannis!
  Este evident ca pe Basescu nu-l intereseaza sa castige dreapta ci il intereseaza doar ca el sa ramana la caruta politicii, chiar si ca ultima roata, chiar si cu pretul distrugerii dreptei numai si numai pentru a-si satisface vanitatea de a o vedea pe udrea cat mai sus in politica.

  Se pare ca fiecare dictator a fost dominat si intunecat la minte de o femeie: Ceausescu a fost dominat si intunecat de Elena, Ponta si Basescu amandoi de o singura elena, etc.

  Este evident ca Basescu vrea cu orice pret sa castige Ponta si sa poata rupe in felul acesta ACL. Dar in turul doi cei ce sunt de dreapta vor vota dreapta daca vor avea pe cine si Iohannis numai asa nu va castiga daca nu va participa!

  http://ampress.ro/editoriale/de-ce-o-place-ponta-pe-udrea/

  ampress.ro/editoriale/de-ce-o-place-ponta-pe-udrea/

  Nu e nevoie de cine stie ce proiecte megalomane domnule, caci nu folosesc la nimic! Nu e nevoie decat de bun-simt, decenta si de credinta in Dumnezeu. La ce i-au folosit lui Ceausescu toate proiectele megalomane?
  Nici palatele tiganiesti si celelalte megalomanii facute de nisteCretini care n-au invatat nimic din soarta lui Ceausescu nu le vor folosi mai mult acestora decat lui Ceausescu. N-avem nevoie de alt Ceausescu la Presedintia tarii, ci de un om cu bun-simt precum Iohannis!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending