Connect with us

ALL MEDIA

Liviu Dragnea cere opoziţie să participe la “salvarea” TVR

Foto Credit: TVR
Avatar

Published

on

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, cere opoziţiei să participe la lucrările comisiilor pentru Cultură, unde se dezbate raportul TVR, pentru a putea găsi soluţii de salvare a televiziunii, respingând categoric solicitările conducerii TVR pentru mărirea taxei TV, informeaza Mediafax.

“Suntem astăzi în situaţia în care cei aproximativ 2700 de angajaţi nu mai au garanţia că mai au siguranţa locului de muncă. Suntem în situaţia în care cetăţenii plătesc taxe pentru TVR, dar nici ei nu mai au garanţia că această instituţie mai poate funcţia. Suntem în situaţia în care actuala conducere a TVR şi-a asumat un plan de redresare, pe care nu l-a respectat. Pentru a salva Televiziunea publică şi locurile de muncă, îi rugăm pe colegii din opoziţie să fie prezenţi la comisiile reunite pentru Cultură, pentru a se discuta raportul TVR”, a spus Dragnea.

Liderul PSD spune că nu se ia în calul intrarea în insolvenţă a televiziunii şi nici discuţii privind disponibilizările, ci trebuie găsite soluţii pentru salvarea locurilor de muncă şi redresarea economică a TVR.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending