Connect with us

Emisiuni

Liviu şi Andrei se vor transforma în Maria Dragomiroiu şi Raoul la Te cunosc de undeva!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o nouă ediție Te cunosc de undeva! prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

 

Ruleta îi va pune din nou la grea încercare pe concurenţi în cea de-a noua gală, spre deliciul telespectatorilor, iar travesti-urile vor ocupa din nou un loc de cinste. Printre cei care n-au scăpat de năstruşnicia Ruletei şi vor fi nevoiţi să îşi pună perucă, tocuri şi farduri se numără şi Liviu Vârciu, care se va transforma în Maria Dragomiroiu. „Cred că dacă ar fi să îi cer un sfat doamnei Maria, singurul lucru pe care mi l-ar spune ar fi „Te rog să nu exagerezi!”. Am să mă abţin cu greu!”, spune Liviu. Dacă va reuşi sau nu, telespectatorii vor afla sâmbăta aceasta, de la 20:00, în cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, de la Antena 1.

Seara celei de-a noua gale a transforming show-ului va fi deschisă de către Toto Dumitrescu, cu un personaj care, deşi pare incredibil după atâţia ani, nu a fost niciodată la Te cunosc de undeva – Lana Del Rey. Cătălina Grama-Jojo se va transforma într-o cubaneză provocatoare, Camila Cabello, iar Tavi Clonda va imita o fostă concurentă a transforming show-ului, pe Feli. De o adevărată provocare vor avea parte şi Adriana şi Romică, ce se vor transforma într-o blondă israeliană şi un spaniol dintr-o trupă de mare succes la vremea ei – Istar Alabina & Los niños de sara. Nici pentru AMI nu va fi prea uşor, artista fiind nevoită să se „îngraşe” câteva kilograme bune şi să „îmbătrânească” nişte zeci de ani pentru rolul Tones and I, în vreme ce Adda îşi va juca şansa în travesti şi se va transforma în Puiu Codreanu. Monica şi Marcel vor închide cea de-a zecea gală cu Maluma şi Maitre Gims.

Cine va câștiga cea de-a 9-a gală a acestui sezon, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!

 

 

 

Comentarii

comments

Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending