Connect with us

Life Style

Liviu Teodorescu de la „Vocea României” a cântat, live, la Request 629 noua lui piesă: „Ești piesă”

Published

on

Liviu Teodorescu a cântat live, ieri seară, la Radio 21, în emisiunea Request 629 cu Liviu Hodor și Cristi Stanciu, noua lui piesă „Ești piesă”.

Liviu Teodorescu – fost membru al trupei Lala Band a devenit cunoscut mai întâi grație participării la show-ul „Vocea României”, unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga.

Artistul spune că melodia „Ești piesă” a compus-o împreună cu Marius Moga. „A fost și ideea mea, dar și a lui Marius Moga. Am încercat să facem o piesă simplă, care să fie frumoasă tocmai prin simplitatea ei. Versurile le-am făcut împreună cu Marius”, a spus artistul.

„La ce te-ai gândit când ai făcut versurile de la <<Ești Piesă>>?” l-a întrebat Liviu Hodor.

„M-am gândit la ce ar vrea o femeie să audă de la un bărbat. Titlul ăsta… <<Ești piesă>> atrage omul să dea click și să vadă despre ce este vorba”, a explicat Liviu Teodorescu.

Artistul spune că, pentru el, noul an a început cu muncă din plin: „Pe 2 ianuarie eram singurul nebun care a venit la studio. M-am dus să lucrez”, a spus Liviu, care are planuri mari pentru 2014.

De săptămâna viitoare, el pleacă în turneu în 19 orașe din țară, împreună cu mai mulți artiști, printre care și Sânziana de la „Vocea României”. Primul concert îl va avea în Brașov.

„Mi-ar plăcea foarte mult să fac un featuring cu Andra și cu Smiley, iar din afară – cu Bruno Mars”, le-a mărturisit Liviu Teodorescu celor doi Dji Radio 21.

Înregistrarea video, aici: http://tinyurl.com/kxffpq7

Request 629, cu Liviu Hodor și Cristi Stanciu se aude în fiecare zi, de luni până vineri, la Radio 21, de la 18:00 la 21:00.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending