Connect with us

Emisiuni

Liviu Vârciu, dezvăluire în premieră la Te cunosc de undeva!

Published

on

            Sâmbăta aceasta, Ruleta îi va pune la grea încercare, din nou, pe Liviu Vârciu şi pe Andrei Ştefănescu, cu o transformare în Dhurata Dora şi Soolking, o albaneză senzuală şi un rapper franco-algerian. În momentul în care a aflat că va trebui să cânte în limba franceză, Liviu a făcut o mărturisire în premieră în cadrul transforming show-ului de la Antena 1.

 

„Vă spun în primă audiţie asta, eu am plecat de la Liceul de Arte nr. 42 din Constanţa, unde cântam la corn şi pian tehnic, din cauza profesoarei de limba franceză. În clasa a VIII-a mi-a spus aşa: „Dacă tu rămâi la Arte şi faci muzică în continuare, eu te las repetent!”. Ce legătură avea ea cu artele, eu habar n-am!”, a mărturisit Liviu Vârciu la antrenamentele pentru cea de-a şaptea gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Mai mult, Liviu a mai completat: „Eu când aud franceză, mi se ridică părul pe mine şi fac bube!”. Cum se vor descurca Liviu şi Andrei cu noua provocare a Ruletei şi, mai ales, cum se va descurca Liviu cu cântatul în limba franceză, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă gală a transforming show-ului.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending