Connect with us

Emisiuni

Liviu Vârciu face pe pețitorul la „Zaza Sing”, miercuri, la Antena 1

Published

on

O nouă ediție „Zaza Sing” aduce miercurea aceasta la Antena 1 multă voie bună și muzică pe placul tuturor. Un concurent cu un nume neașteptat va da naștere multor situații amuzante în platou: tânărul se cheamă Singureanu și, așa cum sugerează numele său de familie, este singur.

 

Motive suficiente pentru ca Liviu Vârciu și Flick să facă glume și să încerce să-i găsească acestuia o parteneră în rândul celorlalte concurente ale ediției. „La tine e nume, la Vârciu e poreclă”, va glumi Flick pe seama colegului său de emisiune, iar Vârciu, la rândul lui, îi va sugera unei concurente, singură și ea, să-i dea o șansă lui Singureanu. Cum se va termina întreaga poveste telespectatorii Antena 1 află în cea de-a patra ediție „Zaza Sing” de miercuri, 26 aprilie.

 

Tot atunci, cele trei vedete invitate în emisiune îl inspiră pe Flick la rime colorate: pe scena „Zaza Sing” vor urca Lavinia Pârva, „cântăreață frumușică, jumătatea lui Bănică”, Lidia Buble, „talentată-n mare fel, cântă «noi simțim la fel»”, dar și Nico, cea pe care „mulți ar scoate-o la un cico”. Cele trei vedete au misiunea de a-i susține în concurs pe ultimii trei concurenți și de a-i ajuta cu priceperea lor la versuri să câștige.

Cine va pleca acasă cu trofeul și premiul „Zaza Sing” rămâne de văzut miercuri de la 20.30.  

 

Foto Credit: ANTENA 1

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending