Connect with us

ALL MEDIA

Liviu Vârciu nu mai are încredere în femei: “Mă dau pe bărbați”

Avatar

Published

on

Liviu Vârciu a fost dezamăgit de multe ori în dragoste, dar a și dezamăgit la rândul său. Vârciu a devenit de curând patron de club și se gândește să devină un Cupidon al showbizz-ului românesc. Liviu spune că locația sa va fi ideală, pentru ca bărbații să sucească mințile unei femei.
“Aici poți să îi speli creierul unei femei, când dansezi un blues să îi spui cuvintele potrivite la momentul potrivit. Trebuie să fie omul porivit cu femeia potrivită, la momentul potrivit și atunci e ok. O să am seri în care cei care sunt cuplați, nu o să aibă voie. Fac un fel de anunț cum e anunțul matrimonial. În dragoste nimeni nu poate să dea sfaturi. Dragostea se simte. Eu am simțit-o pe pielea mea. Dragostea este frumoasă, dar e și dureroasă.”, a declarat Liviu Vârciu, pentru Zeus Tv.

Despre fosta sa iubită, Andreea Bododel, Liviu spune că încă ar mai fi fost cu ea dacă aceasta ar fi fost mai matură și nu l-ar fi dezămăgit, făcându-și publicitate pe spatele lui. “Asta a fost greșeala ei, atunci m-a dezamăgit și atunci n-am putut să o mai cred. Dacă n-am încredere în femei mă dau pe bărbați. Normal că am încredere în femei. Le dau credibilitate până în punctul în care mă dezamăgesc.”, a mai spus el.

Liviu este de părere că nu există un tipar al femeii ideale, iar atunci când apare, trebuie doar să fii foarte atent și să nu pierzi ocazia. “Sunt foarte multe femei frumoase care nu transmit și sunt foarte multe femei mai puțin frumoase care transmit. E chimie. Trebuie să răsară soarele când ai văzut-o. Nu este un criteriu de femeie. La Adelina a răsărit atât de mult soarele încât m-a orbit.”, a încheiat Vârciu.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending