Connect with us

ALL MEDIA

Liviu Varciu organizeaza cel mai tare concurs de karaoke din Romania!

Published

on

Impresionat de talentul muzical al clientilor care vin saptamanal in clubul sau si canta la karaoke, Liviu Varciu s-a gandit sa le dea o sansa acestora, demarand probabil cel mai tare concurs de profil din Romania.

Incepand cu seara de 2 martie, in fiecare vineri, Liviu ii invita in club La Joya pe toti cei care cred ca au vocatie si voce pentru a-si etala talentele cu piesele lor favorite.

“In fiecare din cele 4 vineri ale lunii, un juriu format din nume importante din domeniul muzicii si condus de ‘presedintele’ Liviu Varciu va decide castigatorul saptamanal. Acesta va primi un premiu de 100 de euro si se va califica pentru Marea Finala. Practic, la finalul fiecarei luni, in finala vom avea 4 interpreti, care vor intra in concurs, obligatoriu cu cate doua melodii fiecare. Ultima semifinala a concursului lunar si finala, in care se vor alatura si ceilalti trei castigatori lunari, se va desfasura in aceeasi seara”, a precizat Liviu Varciu.

Castigatorul lunar al concursului “VOX LA JOYA”, se va desemna tot cu ajutorul unui juriu format din specialisti in domeniu, iar cea mai buna voce va primi bonus o masa gratis pentru el si toti prietenii lui in club.

“Marele premiu consta in posibilitatea de a inregistra o melodie proprie intr-un studio profesionist, cu ajutorul unor compozitori si producatori renumiti”, a dezvaluit Liviu.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending