Connect with us

Emisiuni

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, ”la cuțite”: ”În bucătărie nimic nu are logică!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

”Chefi la cuțite oferă ocazia tuturor concurenților să demonstreze că pasiunea pentru gastronomie poate întrece experiența la bancul de lucru, motiv pentru care, în această seară, de la 20:00, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu își vor încerca norocul într-o sesiune de gătit plină de umor și de surprize.

Deși nu stăpânesc foarte bine arta culinară, cei doi buni prieteni își propun să se completeze în bucătărie la fel de bine ca pe platourile de filmare. Rețeta cu care cei doi vor uimi este ”cu de toate”, mai exact, o combinație surprinzătoare de ingrediente ce nu au neapărat legătură, dar care vor fi incluse în aceeași farfurie, cu speranța de a obține cuțitul chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu: ”În bucătărie nu are nicio logică nimic, totul e pe dos! Vom sta așa până în ultimul momentși când o să ne apucăm…îi derutăm pe toți. Lumea acasă oricum nu gustă…deci trebuie să arate bine!”, declară aceștia amuzați. Așadar, cu un preparat ce va avea la bază un pahar de vin și mai toate condimentele pe care le vor găsi pe bancul de lucru, Liviu și Andrei își vor căuta locul în bucătăria ”Chefi la cuțite”, îi vor încurca pe concurenți cu întrebările lor incomode și își vor face apariția în fața unor jurați exigenți…plini de făină. Cum se vor descurca cei doi, de ce au caracterizat venirea lor în emisiune drept ”o nebunie”, dar și ce vor avea chefii de spus despre această rețetă plină de ”umor” rămâne de văzut.

Tot luni seară, un alt invitat special își va face apariția în platou, iar revederea emoționantă îi va surprinde pe chefi, dar și pe cei din fața micilor ecrane până la lacrimi: ”Vreau să-l văd, pentru că nu l-am mai văzut de mult timp. O să îi fac o surpriză, dar nu pot să îmi dau seama ce reacție va avea când o să mă vadă. Am ținut secret.”.

Ce poveste ascunde acest concurent, dar și pentru care dintre chefii Bontea, Dumitrescu sau Scărlătescu va ajunge la Chefi la cuțite, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în cea mai nouă ediție a celui mai iubit show culinar, în seara aceasta, de la 20:00.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending