LIZ, concurentă la „Vocea României”, lansează piesa „Cadou de Crăciun”, alături de pianistul Cătălin Răducanu - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

LIZ, concurentă la „Vocea României”, lansează piesa „Cadou de Crăciun”, alături de pianistul Cătălin Răducanu

Published

on

LIZ, amintind ca fiind tânăra interpretă însărcinată din echipa lui Tudor Chirilă de la „Vocea României”, care a i-a impresionat pe antrenori cu timbrul său vocal armonios, lansează piesa „Cadou de Crăciun”, o poveste feerică de iarnă despre iubire.

În călătoria muzicală de basm a artistei, aceasta este însoțită și de Cătălin Răducanu, pianistul care a concertat pe scena Ateneului Român alături de grupul Traffic Strings, completând de excepție povestea melodioasă a cântăreței LIZ, cu o linie muzicală și un aranjament de pian ademenitoare.

Cu Cătălin colaborez și în spectacolul de la Teatrul Elisabeta, «Crimă la cină», și știam că avem o super chimie, din punct de vedere artistic. L-am sunat într-o seara și i-am spus: «știi ce, eu vreau să compun o piesă de suflet. Ceva ce le-am putea dărui celor dragi de Crăciun. Vrei să ne vedem și să o cântăm?». Și exact așa a fost.

O oră am avut la dispoziție în ziua aceea și deja aveam structurată linia piesei. Era deja cântabilă. Spre final de săptămână, într-un tur de forță, am intrat cu piesa în studio și apoi am filmat. Sâmbătă am avut «Avarul» la Sala Dalles, iar după spectacol am mers la studio să înregistrăm.

Duminică am jucat «Crimă la cină», după care am mers să filmăm videoclipul melodiei. Crăciunul bate la ușă. Am vrut să fim gata în timp util. N-a fost ușor, dar a meritat”, a declarat LIZ.

Versurile încântătoare au fost scrise și compuse chiar de tânăra artistă, iar videoclipul a fost filmat de Ciprian Strugariu. „Mi-am dorit să dedic această piesă celor îndrăgostiți de emoție, îndrăgostiți de viață și tuturor îndrăgostiților din jurul meu. Și cred că ne-a ieșit”, a mai completat cântăreața. De asemenea, melodia „Cadou de Crăciun” vestește iarna și pe platformele Spotify, iTunes, Apple Music și Deezer, accesând li.sten.to/cadoudecraciun.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending