Logodnica lui Andrei Duban, în premieră alături de modele cunoscute într-o prezentare de modă în stil ,,Cabaret Burlesque”!

0
937

Gratiela, logodnica lui Andrei Duban, va defila pentru prima data intr-o prezentare de moda, in cadrul unui eveniment, care va cuprinde un spectacol de cabaret si un program live de exceptie cu melodii care au facut istorie de-a lungul timpului. Acestea sunt ingredientele unei seri de exceptie pregatita joi, 14 iulie, dupa ora 22, in Cuando Summer Lounge, locatie aflata pe malul lacului Herastrau.

Show-ul propriu zis va fi intregit de o prezentare de moda cu tematica specifica in cel mai rafinat stil burlesque, unde vor defila modele precum Paula Milea, Miss Turism, Alexandra Badescu, Iulia Rosca, Izabela Patrascoiu, iubita lui Florin Moldoveanu, Andreea Necula, Rodica Miron si Cezara Darie, devenita cunoscuta dupa emisiunea ,,Burlacul”.

La finalul show-ului ,,Cabaret Burlesque”, trupa ,,The Mob”, care a sustinut in ultima vreme concerte in diverse locatii exclusiviste din Capitala, va incinta asistenta cu un program exceptional de cover-uri live.

Muzica, fetele frumoase, costumele sexy sunt cateva din condimentele unui spectacol de cabaret Burlesque. In prezent, multe dintre starurile de la Hollywood accepta sa urce pe scena in tinute specifice stilului. Dita von Teese, Carmen Electra, Mel B. (Spice Girls) sau Lady GaGa sunt doar o parte dintre ele, proclamate ,,reginele stilului cabaret” in intreaga lume, show-ul lor fiind unul de mare clasa si eleganta, readucand in scena stilul romantic vechi si glamul gotic in dansul erotic. Acest lucru vor incerca sa puna in scena si organizatorii evenimentului, intr-un spectacol de “cabaret burlesque”, in care senzualitatea fetelor va aminti de modelele pin-up ale anilor ’40 si ’50 si de frumusetea scenei de cabaret europeana.

Comentarii