Connect with us

EVENTS

London Club Color Factory anunță noi rezidenti pentru anul 2022

Published

on

Fiecare rezident va organiza trei evenimente la clubul Hackney Wick

Clubul Hackney Wick, deținut anterior de Mick’s Garage, începe anul cu un anunt pentru iubitorii de muzica electronica.  Patru noi rezidenți: Ahadadream, Danielle, Mechatok și Shannen SP vor fi la platene pentru a intretine atmosefa locatiei selecte din Londra.

Fiecare DJ va găzdui trei evenimente în spațiul cu o capacitate de 1000 de locuri .

Cofondatorul More Time and No ID, Ahadadream, va începe pe 5 februarie, cu o afișare tbc care include preluarea de la un colectiv de la Montreal în grădina clubului. Tickets are on sale here.

Cofondatorul Nine Nights, Shannen SP, este  DJ, producător și vocalist, a cărui activitate se concentrează pe platforma și celebrarea artei negre în spațiul audio-vizual. 19 februarie este data cand artista va fi la pupitru cu butoane. Grab your tickets here.

Machatok din Berlin a devenit cunoscut pentru seturile sale euforice și eclectice. Producțiile sale au fost de un real succes, după ce au colaborat cu Yung Lean, Charlie XCX, Bladee, Evian Christ și alții. Rezidențiatul său începe pe 26 martie. Tickets are available here

DJ Danielle, născută în Bristol, cu sediul la Londra, a fost nominalizată în categoria DJ revoluționară a DJ Mag’s Best of British Awards în 2020.

După ce a lucrat în magazinele de discuri Phonica și Idle Hands, Danielle a devenit cunoscută pentru selecțiile sale impecabile și profunde cu sunet irezistibil spre FWD. După ce a participat la petrecerea Black Artist Database de la Color Factory, în septembrie anul trecut, ea se întoarce pentru prima noapte a rezidenței sale pe 23 aprilie. Tickets are available here.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending