Connect with us

ENTERTAINMENT

Lora lansează “Goală”! O nouă colaborare cu Marius Moga care va face furori!

Published

on

Reclame

Una dintre cele mai iubite artiste de la noi revine în atenția fanilor… ”Goală”. Nu vă speriați, Lora a lansat doar un nou hit cu acest titlu sugestiv și cine va asculta melodia va observa jocul de cuvinte special din versurile acestei minunate piese care cu siguranță că va cuceri milioane de inimi.

La doi ani de când a lansat împreună cu Marius Moga colaborarea ”Vrei să te mint” și 17 ani de când se cunosc și au lucrat împreună în diverse contexte, Lora și Marius Moga au colaborat pentru un nou single care se numește “Goală”: și este lansat în colaborare cu MusicON și Sprint Music. Se poate considera că piesa ar putea fi un cadou al cunoscutei artiste pentru fanii ei, mai ales că în luna iulie, pe 23, Lora își aniversează ziua de naștere. Muzica a fost realizată de Marius Moga și Răzvan Matache iar la textul catcy al piesei au colaborat Marius Moga, Teodora Irina-Iamandi, Mihai Dumitrescu (C) & (P) MusicON.

“Este genul de piesă care te binedispune instant. O ador și abia aștept să o adaug în playlistul pentru concerte. Am avut o super gașcă care a scris la această piesă pentru mine și s-a creat un supervibe în jurul ei. Mulțumesc tuturor, lui Marius Moga, lui Răzvan Matache, Teodorei Irina-Iamandi, Mihai Dumitrescu, MusicON. Aștept să o văd în playlisturile voastre!”, a mărturisit Lora. Pe care o vom vedea la NEVERSEA, acolo unde va cânta piesa “Goală” în premieră pentru fanii ei care vor veni să o vadă. Așa că fiți atenți la versurile superbei piese și o puteți asculta pe repeat!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending