Lora, Super 4, Dinu Iancu Sălăjanu și Zanni sunt invitații speciali ai marii finale X Factor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Lora, Super 4, Dinu Iancu Sălăjanu și Zanni sunt invitații speciali ai marii finale X Factor

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Finaliștii sezonului 10 X Factor, Andrei Duțu, Bryana Holingher, Nick Casciaro și Jomajii, vor urca pentru ultima dată pe scena factorului X mâine seară, de la 22:15, la Antena 1.

Emoție, nostalgie, spectacol și evoluție sunt doar câteva dintre cuvintele care pot caracteriza marea finală a sezonului 10 X Factor. Piesa solo, duetul cu mentorul și duetul cu invitatul special vor fi ultimele trei momente pregătite de concurenți în încercarea de a convinge publicul că au factorul X căutat în acest an. Invitata specială a lui Andrei Duțu, Lora, a declarat: ”Sunt flatată că am fost chemată să cânt alături de cea mai bună din concurs”.  Bryana Holingher va interpreta duetul special al serii alături de Super 4.

Foștii concurenți ai lui Florin Ristei au declarat: ” Ne-am întors pentru Florin și  să o încurajăm pe finalista lui. Cu toate că este foarte mică, are o voce foarte mare”.”Invitatul nostru va completa foarte interesant tot peisajul acesta colorat de la noi din trupă”, a spus Delia despre Zanni. ”Îmi doresc să le port noroc și să mă vadă util”, a adăugat artistul. Pe Nick Casciaro, duetul cu invitatul special îl va aduce pe scenă alături de Dinu Iancu Sălăjanu, corul Acapella și Andrei Calancea, fost membru al grupei Loredanei. ”Andrei Calancea merita să fie alături de Nick în această seară.”, a dezvăluit mentora. Întrebat despre momentul de mâine seară, Dinu Iancu Sălăjanu a declarat:” Cred în proiectele pe care le face Loredana. Eu l-aș vota pe Nick, merită să câștige”. Cele patru momente speciale, duetele cu mentorii, dar și piesele solo pot fi ascultate mâine seară, de la 22:15, la Antena 1, când telespectatorii vor avea ocazia să-ți voteze favoritul. Câștigătorul marii finale X Factor sezonul 10 va fi ales exclusiv prin vot la 1313 cu textul ”Andrei” pentru Andrei Duțu, ”Bryana” pentru Bryana Holingher, ”Nick” pentru Nick Casciaro sau ”Jomajii” pentru trupa Jomajii.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei este mentorul grupei de Fete în timp ce Delia lucrează anul acesta cu Grupurile. Loredana este mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică are sarcina să formeze o grupă de Băieți. Ultima ediție X Factor 10  va fi mâine seară, de la ora 22.15, la Antena 1. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei sunt mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul X Factor,

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending