Lora vorbeşte la “Dincolo de aparenţe” despre copil: “Este băieţel!”

0
758

Una dintre cele mai nonconformiste artiste de la noi, Lora, trece sâmbăta aceasta, de la 13:00, dincolo de aparenţe şi vorbeşte deschis despre frumoasa poveste de iubire pe care o trăieşte în prezent cu Ionuţ Ghenu, despre ce a trebuit să lase în urmă pentru a ajunge la ea, dar şi despre schimbările majore din viaţa ei.

 

                      “Am avut o revelaţie când m-am văzut în oglindă, la filmări”, îi va povesti ea Florentinei despre momentul în care şi-a dat seama că i-ar plăcea să fie din nou brunetă. “Atunci s-a produs declicul. Am zis <<pe tipa asta o ştiu de undeva şi mi-e dor de ea>>! Mi-am amintit foarte multe lucruri pe care le uitasem şi mi-a revenit inspiraţia pe care o credeam pierdută”, va mai completa Lora.

 

Întrebată de către Florentina când va face un copil, Lora nu va ezita să răspundă: “Avem un copil în familie. Este băieţel, are două zile. Este nepoţelul meu, de la sora lui Ionuţ. El îşi dorea foarte mult să se nască de ziua lui, dar s-a născut chiar în noaptea următoare!”, va mărturisi artista spunând totuşi că va face şi ea, cu siguranţă, un copil. Despre când se va întâmpla acest lucru, dar şi despre planurile de viitor şi relaţia cu fostul său soţ, îndrăgita cântăreaţă vorbeşte sâmbăta aceasta, de la 13:00, la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

 

Foto Credit: ANTENA STARS

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dumneavoastră!
Introduceți aici numele dumneavaostră.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.