Connect with us

Life Style

SHOW | Loredana, concert extraordinar la Sala Palatului, in toamna!

Published

on

Magic este concertul pentru care Loredana se întoarce la Sala Palatului din Bucureşti pentru al doilea an consecutiv. Acesta se anunţă a fi un eveniment ce va pune astfel bazele unei noi tradiţii în materie de concerte. Spectacolul va avea loc pe 23 noiembrie 2013, de la ora 20:00.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kQnu5Uhd0u0[/youtube]

Cele mai recente piese care ale Loredanei sunt “Apa” în colaborare cu Cabron, ce a avut un mare succes, fiind pe toate posturile de radio şi televiziune din România, precum şi colaborarea cu Alex Velea, Cabron şi Radu Mazăre (primarul Constanţei) pentru imnul staţiunii Mamaia “Viva Mamaia”. Pe lângă concertele pe care le are în ţară, Loredana este şi antrenor în show-ul de televiziune “Vocea României”, care va fi la a treia ediţie în această toamnă.

Anul trecut, spectacolul susţinut la Sala Palatului a fost sold-out, publicul fiind parte la un show grandios marca Loredana.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending