Connect with us

BAZAR

Loredana Groza concertează la finalul lunii octombrie la Sala Palatului, in spectacolul REVERIA

Published

on

Loredana, Diva absolută și Super Starul muzicii românești, concertează pe 25 octombrie, la Sala Palatului, pentru al treilea an consecutiv.

Loredana străluceşte pe portativul muzicii româneşti, având o carieră excepţională. Declarată de presa de specialitate „Artista Anului”, Loredana a introdus noi standarde în showbiz-ul românesc. Astfel, dupa concertele sold out „Magic”, pe care le-a susţinut anul trecut la Sala Palatului şi după ce a uimit întreaga ţară cu producţia de talie internaţională din turneul „Magic”, presa naţională declara: „Un concept care va schimba arta de a da un spectacol în România”, „O artistă de o valoare extraordinară, care a arătat din nou că talentul său este nelimitat la fel ca şi pasiunea sa pentru muzică.”

Pe 25 octombrie, la Sala Palatului, Loredana va contopi visele sale și ale fiecărui fan, muzica diversă și trăirile intense în show-ul “REVERIA”.  „Viața este până la urmă o iluzie, tot ceea ce contează este momentul și asta vreau să surprind în acest spectacol, puterea momentului și bucuria de a împărtăși pe viu, live, acel moment care nu se mai poate repeta”, a declarat artista.

Trăiește aievea frumusețea neasemuită a unui show marca Loredana! Proiectează-ți cele mai frumoase vise în show-ul unic, al unei artiste totale!  Loredana – Reveria, sâmbătă, 25 octombrie, ora 20.00, Sala Palatului.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Sălii Palatului, dar și online, pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro şi bilet.ro. Preţul unui bilet este de 250 de lei (categoria VIP), 200 de lei (categoria I), 150 de lei (categoria a II-a), 100 de lei (categoria a III-a).

Loredana Groza Reveria

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la contact(a)radardemedia.ro

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending