Connect with us

Life Style

Loredana Groza, despre concertele „Magic” de la Sala Palatului: „Am slăbit câte două kilograme pe concert!”

Published

on

Loredana Groza a fost invitata-surpriză, din această dimineață, în emisiunea „Deșteptarea”, de la Europa FM, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu.

Îndrăgita artistă a cântat, live, la Europa FM, în studioul „Deșteptarea”, noul ei single, lansat împreună cu Carla’s Dream, „Lumea ta”: http://tinyurl.com/kqooulr

„Melodia este o poveste foarte frumoasă despre cum în viață de multe ori ai momente în care o parte din tine nu e în armonie cu partea aia bună, care ai vrea să iasă tot timpul la iveală. Este exact despre cum să ajungi la pace cu tine însuți și să ai încredere în tine, să-ți dai o șansă și să crezi în lumea ta. Videoclipul îl găsiți pe Youtube”, a spus artista.

Întrebată de George Zafiu despre cum a început anul 2014 pentru ea, Loredana a dezvăluit că se pregătește deja să plece în turneu: „Anul începe în forță, va fi un an extrem de plin și faptul că în curând voi pleca în turneu în toată țara, deja mă face să mă pregătesc intens. Va fi un tur de forță, în toate orașele”, a spus artista, care a dezvăluit că va avea și un turneu în Europa, după ce se încheie turneul din țară. Turneul național va începe pe 10 martie, la Constanța și va ajunge inclusiv la Chișinău între 13 și 19 martie.

Întrebată de Vlad Petreanu dacă pentru a susține un concert este nevoie și de antrenament fizic, Loredana a spus că este nevoie de ani întregi de antrenamente: „Am început să mă pregătesc de mult timp. Este un lucru constant. Nu poți să te pregătești cu o lună înainte și să spui gata, voi putea cânta trei ore live, voi dansa și voi schimba 30 de costume. Eu, în general, o oră și jumătate pe zi sunt la antrenamente fizice, dar fac asta de foarte mulți ani. Efortul fizic este foarte mare la concerte. La cele de la Sala Palatului, am slăbit câte două kilograme pe concert!”, a dezvăluit artista despre concertele „Magic” pe care le-a susținut, la finalul anului trecut, la Sala Palatului din București.

În plus, Lori lucrează la un proiect inedit: își deschide școală de muzică!  Va fi o școală la care se pot înscrie toți cei care vor să își dezvolte talentele vocale, dar nu numai: „Vom avea cursuri de chitară, saxofon, trompetă, pian. Fiecare va putea să navigheze printre toate aceste clase. Acum căutăm sediu, așa că dacă aveți vreo idee, scrieți-mi pe pagina mea de Facebook”, le-a transmis Loredana fanilor ei.

Vlad și George au comentat o știre care arată că România are printre cei mai nefericiți elevi, iar Loredana a dezvăluit că la școală cea mai neplăcută perioadă pentru ea a fost când a trebuit să studieze chimia moleculară:  „Cea mai fericită perioadă a fost până în clasa a VIII-a, apoi în a X-a și a XII-a și când am început cu chimia moleculară a fost mai rău. Dar, oricum, am luat BAC-ul a doua din liceu! Atunci nu știu cât era de mare performanța, acum BAC-ul a devenit o punte a suspinelor!”, a spus artista.

„Deșteptarea” cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu se aude în fiecare dimineață, la Europa FM, de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending