Loredana Groza vorbește despre relația sa cu Nick Casciaro - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Monden

Loredana Groza vorbește despre relația sa cu Nick Casciaro

Published

on

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

Loredana Groza și Nick Casciaro au reuşit să creeze multe controverse după ce au apărut extrem de apropiaţi la mai multe evenimente. Recent, cei doi au făcut primele declaraţii pe tema acestui subiect şi au explicat ce se întâplă, de fapt, între ei, notează CANCA.RO.

O mare parte din cei care îi urmăresc au început să creadă faptul că aceştia formează un cuplu. Mai mult, zvonurile au fost alimentate şi de presupusul divorţ care ar fi existat între Loredana Groza şi partenerul său de viaţă. Astfel, internauţii şi-au pus semne de întrebare şi au considerat că pe cei doi îi leagă ceva mai mult decât relaţia profesională.

Celebra artistă şi  câștigătorul show-ului „X Factor”, au lămurit situaţia şi au spus lucrurilor pe nume.

„Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj.

Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”, a declarat Loredana Groza pentru un post TV.

De asemenea, Nick Casciaro a completat declaraţiile cântăreţei, spunând că Loredana este ca o mamă pentru el, ba mai mult o simte pe aceasta ca făcând parte din familie.

Mai mult, tânărul a mărturisit că se amuză destul de des cu Loredana Groza atunci când citeşte comentariile din mediul online.

„E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK.”, a adăugat Nick Casciaro.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending