Loredana i-a calcat camasa lui George Vintila, in direct la MTV (galerie foto)

0
744

George Vintila, prezentatorul emisiunii Live@6 la MTV Romania a dat startul invitatilor care concureaza in acest an la Best Romanian Act pentru premiile MTV EMA.

Astfel, el impreuna cu Oana Tache, responsabila cu noutatile si legaturile cu internautii au intampinat-o marti seara, de la ora 18:00 pe Loredana, prima nominalizata. Telespectatorii MTV au asistat astfel la un super show si au vazut-o pe artista intr-o ipostaza inedita.

Provocata la proba “In a minute” sa demonstreze ca poate transpune imaginea din videoclipul Apa si poate calca cu viteza o camasa, Loredana s-a pus rapid pe treaba si cu mult umor i-a returnat-o lui George “calcata si apretata”.

Telespectatorii MTV au mai aflat urmarind Live@6 ca Loredana a colaborat cu Quincy Jones si a jucat intr-un film produs de acesta in care interpreta rolul casnicei ideale din anii ’50. Loredana a povestit tuturor si ca se pregateste de o colaborare speciala, dar si-a amintit si momente, acum amuzante, de la inceputul carierei ei – unul fiind acela ca a petrecut o noapte la o sectie de Politie (Militie) pentru ca nu avea buletinul la ea.

Despre nominalizarea la Best Romanian Act a spus “cu totii am crescut cu MTV care a revolutionat muzica si cu atat mai mult acest lucru este o onoare si o mare bucurie pentru mie si sper ca fanii mei si nu numai sa fie alaturi de mine si sa ma voteze pe www.mtv.ro”, a incheiat ea, nu inainte de a le promite un super concert la Sala Palatului, pe 23 noiembrie care va fi magic si in care vor fi si invitati surpriza – printre care si Tonči Huljić, compozitorul croat al piesei dupa care a luat nastere imnul “Viva Mamaia”.

Comentarii