Loredana, într-un concert neconvenţional, live din Garajul Europa Fm - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Loredana, într-un concert neconvenţional, live din Garajul Europa Fm

Published

on

Al doilea concert live organizat în garajul radio-ului Europa Fm a fost susţinut de Loredana, pe 6 aprilie, începând cu ora 19:30.

Invitata lui George Zafiu a încântat timp de o oră zecile de fani adunate  în faţa scenei atât cu piese vechi, cât şi cu cele noi. Concertul a fost deschis chiar de “Bună seara, iubite”, urmată de “O inimă de 16 ani”, “Suflet drag”, “O fată singură în noapte”, “Extravaganza”, “Mărioara de la Gorj”, “Iubi, Iubi”, “Rain”, “Lele”, “Zig – Zagga”.

Mai mult decât atât, Loredana a interpretat piesa “Extravaganza” în duet cu fiica ei, Elena, care îşi însoţeşte mama la mai toate concertele. În pauzele dintre melodii, artista a vorbit despre începutul carierei sale, de primele concerte ţinute în propria baie si de primele premii câştigate în muzică deşi nu avea vârsta admisă pentru a participa la concursuri.

În plus, a recunoscut cât de dificil a fost faptul că nu a avut pe nimeni să o susţină în momentul în care s-a mutat de la Oneşti la Bucureşti. Loredana a dezvăluit şi că după 13 ani de când a lansat împreună cu B.U.G Mafia piesa „Ridică-mă la cer”, cei patru au reluat colaborarea, iar în prezent filmează videoclipul unui nou single.

Chiar dacă nu a fost deschis publicului larg, concertul a fost transmis live la TV, pe Music Channel, online pe site-ul Europa Fm, dar şi în direct pe Europa Fm. După cele două show-uri oferite de Holograf (acum 2 săptămâni) şi de Loredana, garajul Europa Fm se pregăteşte să-i primească, pe 20 aprilie, pe cei de la Direcţia 5.

Sursa & Foto Credit:  europafm.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!




ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending