LOREDANA GROZA, SHOW total, astă seară, la Te cunosc de undeva! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

LOREDANA GROZA, SHOW total, astă seară, la Te cunosc de undeva!

Published

on

Foto Credit: Antena 1

            Cu doar câteva săptămâni înainte de marea finală a celui de-al şaisprezecelea sezon, bătălia pentru primele locuri în clasamentul transformărilor devine din ce în ce mai serioasă la Te cunosc de undeva!, iar provocările Ruletei sunt pe măsură.

 

Pentru sâmbăta aceasta, tema stabilită – Piese de top, îi va pune pe mulţi în dificultate. Jurata X Factor şi Next Star, Loredana, va deschide seara de gală alături de invitatul ei, finalistul X Factor, Adrian Petrache, cu un super recital.

„Această gală, Piese de top, nu putea începe decât cu un artist de top!”, îi va mărturisi profesorul de actorie, Cristi Iacob, Loredanei, în vreme ce Cosmin va completa: „Lori, ştii ce am făcut noi în ultimii 9 ani ? Ţi-am făcut toată discografia!”

Mai mult, echipa Te cunosc de undeva! îi va prezenta artistei cele două transformări din acest sezon, cea a lui Radu Ştefan Bănică (Zig Zagga) şi cea a lui Pepe (Bună seara, iubito!), pe care aceasta le va discuta în detaliu, alături de juraţii transforming show-ului. Întregul moment va putea fi urmărit sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, în cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending