Connect with us

Reality Show

Loredana le cântă gospodarilor fără pereche luni, la PRO TV

Published

on

Reclame

Luni, 18 septembrie, este ziua cea mare pentru fiecare Gospodar fără pereche! Cei 10 care au pornit în căutarea marii iubiri le vor cunoaște, în sfârșit, pe doamnele și domnișoarele care au venit hotărâte să le cucerească inimile!

 

Anamaria Prodan Reghecampf a pregătit o mulțime de momente speciale pentru marea petrecere, unde vom putea urmări flirturi nevinovate și pasiuni neașteptate. În ediția Gospodar fără pereche de luni, de la 20:30, cei 10 gospodari vor fi față în față cu fetele care le-au scris, le vor cunoaște pe cele care se visează alături de ei, vor vorbi cu fiecare în parte și vor fi nevoiți să facă prima alegere: cu care dintre ele pleacă acasă, să le testeze abilitățile de gospodine?

 

Și, cum prima întâlnire dintre gospodari și fete nu putea fi banală, Anamaria a dat o petrecere de pomină, cu bucate care mai de care mai alese, dar a pregătit și o surpriză de zile mari: un concert Loredana, care le-a cântat special celor care visează să-și găsească jumătatea. Gospodarii și pretendentele la inimile lor au ieșit imediat la dans și au încins o horă mare.

 

O echipă de 200 de oameni a fost implicată în producția ediției Gospodar fără pereche de luni

 

Luni, de la 20:30, gospodarii le vor cunoaște pe fetele care vor să-i cucerească! Pentru ca prima zi pe care Alexandru, Bogdan, Casian, Claudiu, Florin, Ion, Liviu, Marin, Ștefan și Vasile și-au petrecut-o cu doamnele și domnișoarele să fie cu adevărat specială, o echipă de nu mai puțin de 200 de oameni a fost implicată în producția ediției care va fi difuzată pe 18 septembrie.

 

Fiecare moment, discuție, reacție, privire ghidușă, flirt și neînțelegere au fost filmate cu 20 de camere, iar sunetul pentru fiecare gospodar și femeie a fost captat cu nu mai puțin de 45 de lavaliere. Astfel încât coordonarea dintre membrii echipei să fie cât mai bună, au fost folosite 34 de stații, prin intermediul cărora operatorii camerelor și membrii echipei de producție se coordonau. Filmările pentru ediția de luni au avut loc într-un spațiu de 20.000 de metri pătrați, iar echipa a amenajat 15 spații speciale pentru interviuri, în care să vorbească atât cu gospodarii, cât și cu doamnele și domnișoarele interesate de ei.

 

Având în vedere că surpriza serii, concertul Loredanei, a avut loc pe înserat, pentru această filmare a fost folosit un balon special de lumină, care este folosit, de obicei, în producția de filme.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending