Connect with us

În platoul Vocea României, doar vocea a contat la audițiile pe nevăzute! Loredana, Marius, Smiley și Tudor și-au ocupat locurile în scaunele de antrenori și au ascultat, timp de mai multe zile, cele mai bune voci din România!

Cei patru antrenori s-au lăsat fermecați de vocile puternice, melodiile din repertoriul românesc și internațional și au apăsat butoanele, convinși că, în sezonul cu numărul cinci Vocea României, vocea câștigătoare va fi în echipa lor. Loredana, Marius, Smiley și Tudor au glumit și s-au luptat pentru a-i convinge pe concurenți să aleagă echipa lor pentru următoarele etape ale competiției.

„Am vocile pe care le- am dorit!”

“Am o echipă beton, formată din 8 fete și 6 băieți, toți talentați și frumoși! Am vocile pe care le- am dorit! Voci excepționale, voci cu sensibilitate, voci cu personalitate!! De abia aștept să începem să lucrăm împreună! Team Loredana!”, a spus Loredana marți, la finalul audițiilor pe nevăzute.

„O să ne distrăm și o să facem un spectacol demn de cel mai bun sezon!”

“Următorul sezon Vocea României promite să fie un sezon plin de emoții, fiindcă lupta pentru cele mai bune voci este mai strânsă ca până acum! Avem diversitate, voci puternice, pe care le ții minte, concurenți cu personalitate, cu care de abia aștept să mă cunosc mai bine și să fim o echipă în adevăratul sens al cuvântului. O să ne distrăm și o să facem un spectacol demn de cel mai bun sezon! Sunt foarte mulțumit de echipa MEA și așteptăm toată susținerea voastră în această toamnă, la Vocea României.”, declară Marius despre noul sezon Vocea României și echipa lui.

„O sa fie o competiție strânsă, sunt foarte multe voci bune și în celelalte echipe”

Smiley spune despre echipa sa: “The dream team! Așa aș putea să numesc echipa mea pentru noul sezon Vocea României. Sunt oameni cu voci care se fac remarcate, cu personalități foarte puternice și puși pe treabă! Sunt entuziasmat de „recolta” mea și acum începem să lucrăm propriu-zis pe piese și momente în show. O sa fie o competiție strânsă, sunt foarte multe voci bune și în celelalte echipe, dar sunt încrezător că fiecare dintre cei din echipa mea poate ajunge Vocea României!”

„Nu simt vreo presiune a câștigătorului care trebuie să-și apere trofeul”

“E greu să fac un bilanț al audițiilor pe nevăzute din noul sezon Vocea României. Pentru mine, experiența Vocea României de anul trecut a contat foarte mult. M-am implicat foarte tare și m-am atașat de concurenții mei de atunci, însă nu pot face o comparație, deoarece nu am apucat să-mi cunosc noua echipă. Am câteva voci foarte bune, chiar excelente. Am câteva voci interesante, care pot deveni excelente. Nu simt vreo presiune a câștigătorului care trebuie să-și apere trofeul. Ba chiar m-am bucurat că mulți concurenți au venit mai ușor în echipa mea decât anul trecut, când a trebuit să lupt mult mai mult, pentru că nu mă cunoșteau și nu știau ce aș putea să fac pentru ei din perspectivă pedagogică. Ca fapt divers, mi se pare că în toate echipele sunt mult mai multe voci rock decât anul trecut.”, spune Tudor.

Fiecare antrenor a început să lucreze cu echipa sa, să aleagă piesele potrivite și să pregătească concurenții pentru următoarea etapă a competiției – confruntările din ringul Vocea României!

Vocea României, cea mai intensă competiţie a vocilor, dă startul unui nou sezon, în această toamnă, numai la PRO TV!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending