Connect with us

Premieră TV

Loredana şi Junii Sibiului încheie seria „Cântecele Munţilor” 2022 la TVR 1

Published

on

Reclame

Partea a şasea şi ultima a înregistrărilor de la Festivalul de Folclor „Cântecele Munţilor” Sibiu 2022 ne aduce show-ul incendiar semnat „Loredana şi Junii Sibiului”. Iuliana Tudor ni-l prezintă duminică, 2 octombrie, ora 21.00, la TVR 1.

Cele mai reprezentative ansambluri şi voci ale folclorului românesc, alături de ansambluri din întreaga lume ne-au umplut ultimele cinci seri de duminică de ritmuri, culoare şi bucurie. În prima duminică din octombrie, Iuliana Tudor încheie în forţă seria înregistrărilor de la Festivalul de Folclor „Cântecele Munţilor”, Sibiu 2022, cu un concert extraordinar – „Loredana şi Junii Sibiului”. Spectacolul se vede la TVR 1, de la ora 21.00, dar şi în afara graniţelor ţării, prin intermediul TVR Internaţional, la aceeaşi oră.

Un proiect inedit în care melodii reprezentative din folclorul românesc, cântece lăutărești se împletesc cu dansuri din folclorul internațional, ritmuri rock și dueluri muzicale. Astfel ar putea fi descris, în câteva cuvinte, spectacolul incendiar oferit de Loredana şi Junii Sibiului pe scena de la Sibiu. Printre invitații lor se numără artişti precum Robert Târnăveanu, Mihai Teacă, țambalistul Cătălin Iancu, taragotistul Adrian Neamțu, Andreea Haisan, Gabriel Dumitru, Oana Tomoiagă, Paul Ananie, Alexandru Brădățan.

Festivalul Internațional de Folclor „Cântecele Munților” este un proiect cultural care transformă Sibiul într-o veritabilă capitală a folclorului și tradițiilor de pretutindeni. 600 de artiști din țară și din străinătate au răspuns prompt invitației organizatorilor și în acest an. Consiliul Județean Sibiu și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Cindrelul – Junii” Sibiu au organizat a 47-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor „Cântecele Munților”, în perioada 2-8 august 2022, la Sibiu. Televiziunea Română este coproducător al festivalului şi difuzează cele mai frumoase dintre spectacolele desfăşurate la Sibiu.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending