Connect with us

Emisiuni

Loredana și Ștefan Bănică, recital pe scena Next Star

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

O micuță concurentă pasionată de muzica populară le-a dat ocazia Loredanei și lui Ștefan Bănicățină un recital de excepție în cea de-a doua ediție Next Star, difuzată sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

La finalul reprezentației sale alături de un taraf, micuța Ana Maria a avut ocazia să facă parte dintr-un recital al Loredanei cu Ștefan Bănică. ”Este o colaborare de excepție cu Ștefan, de pe albumul meu <Geamparale>. El are în sânge niște <floricele> și le-a scos foarte bine”, a spus Loredana, în timp ce Dorian Popa a fost de-a dreptul vrăjit de moment.

”Nu mă așteptam ca Loredana și Ștefan să fie atât de relaxați, de dezinvolți, de dornici să se joace cu copiii! Sunt în picioare amândoi și cântă cu Ana Maria pe scena Next Star! Mi se pare că este exact ce trebuie să facem noi aici, cu cei mici: să intrăm în lumea lor, să ne jucăm cu ei, să le arătăm că suntem din filmul lor, nicidecum niște jurați scorțoși!”, a spus Dorian Popa încântat.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor. Cum vor interacționa la masa juriului Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 pot vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al zecelea sezon Next Star.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Masked Singer România e pe cale sa inceapa, insa cu un al prezentator la PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Celebrități din toate domeniile vor purta măști și costume spectaculoase, în show-ul Masked Singer România, pentru a păstra cel mai mare secret din istoria televiziunii: identitatea lor. Pavel Bartoș este prezentatorul celui de-al doilea sezon și le pregătește telespectatorilor o mulțime de surprize.

 

În acest an, emisiunea Masked Singer România revine cu un nou sezon, mai intens, mai grandios, în care mai multe vedete din România vor urca pe scena care găzduiește cele mai impresionante măști. Pavel Bartoș va fi amfitrionul acestui sezon și spune că așteaptă cu nerăbdare să fie surprins de vedetele care își vor ascunde identitatea.

”Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus Pavel Bartoș.

 

Primul sezon, lider de audiență și un fenomen în mediul online!

Primul sezon al show-ului Masked Singer România, difuzat în toamnă, a fost lider de audiență și a creat un adevărat fenomen în mediul online. Cele opt episoade au avut o medie de 7.1 puncte de rating și 22.5% cotă de piață în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban. În mediul online, pe cea mai în vogă platformă a momentului, TikTok, producția a strâns aproape 1 milion de aprecieri și 110.000 de urmăritori.

 

Un nou sezon Masked Singer România, în curând, la PRO TV!

Comentarii

comments

Continue Reading

Emisiuni

„Arthur si fratii sai”- ancheta ce incheie sezonul „Dosar Romania”, la TVR 1

Published

on

Cum sunt hăituite şi ucise animalele. Cum se face profit imens din vânătoare. Cum au fost tăiate pădurile, iar urşii au fost nevoiţi să coboare în localităţi. Un subiect exploziv şi de actualitate, în ancheta realizată de Gabriel Geamănu pentru „Dosar România”. Duminică, 20 iunie, ora 18.00. 

Ediţia „Dosar România” de duminică, 20 iunie 2021, readuce în prim plan un subiect exploziv: uciderea urşilor în România de către vânători români, vânători străini, vânători politicieni. Punctul de plecare al anchetei a fost scandalul internaţional declanşat de uciderea ursului Arthur, de către Prinţul de Liechtenstein, în luna martie a acestui an, la Ojdula, în judeţul Covasna.

„Arthur şi fraţii săi”, ancheta realizată de Gabriel Geamanu, încheie duminică, 20 iunie, sezonul actual „Dosar România”, la TVR 1.

Se estimează că România are cei mai mulţi urşi din Europa, însă nimeni nu ştie numărul exact al acestora. „De mulţi ani, ţara noastră a devenit locul preferat al vânătorilor de pretutindeni, cei cu bani mulţi, care vin în România să vâneze din plăcere, în numele unui sport sângeros. Cu toate că specia urs brun carpatin este o specie protejată, vânătoarea continuă.

Aşa s-a întâmplat şi cu ursul Arthur, unul dintre cei mai mari urşi din Europa”, începe povestea Gabriel Geamănu, realizatorul anchetei. Jurnalistul a documentat investigaţia la faţa locului: a mers la Covasna, pentru a afla cum şi cine vânează acolo, apoi a ajuns în judeţele Harghita şi Neamţ, pentru a cerceta cum ajunge să fie ucis acest animal minunat de către bogaţii lumii „care vin să împuşte în România, când şi cum vor”.​

În luna mai a acestui an, organizaţia pentru protecţia mediului Agent Green dezvăluia uciderea unuia dintre cei mai mari urşi din Europa, de către Prinţul Emanuel Liechtenstein. Activiştii de mediu susţin că prinţul a venit să ucidă la pont.

Astfel a ajuns să fie împuşcat Arthur, ursul care a captat atenţia presei internaţionale. Pe de altă parte, vânătorii de la Asociaţia Botoş spun că vânătoarea s-a desfăşurat cu actele în regulă, având şi autorizaţia de împuşcare eliberată de Agenţia pentru Protecţia Mediului Covasna – „pentru un urs care făcea pagube”.

Numai că în acte nu se precizează că ursul Arthur este cel care a făcut aceste pagube. Pentru uciderea sa de către prinţ s-a plătit suma de 7.000 de euro.

După izbucnirea scandalului, Prinţul de Liechtenstein a declarat că a tras într-un urs mai mic, o ursoaică, deşi autorizaţia de împuşcare a ursoaicelor se eliberează în condiţii excepţionale. Scandalul a luat amploare şi s-a deschis chiar un dosar penal având „suspiciunea de braconaj la o specie protejată: ursus arctos”.

„În prezent, Direcţia Naţională Anticorupţie investighează cazul, dar se pare că acesta stagnează, la fel cum stagnează şi ordinul Ministerului Mediului potrivit căruia străinii nu mai au voie să ucidă urşi în România, iar împuşcarea urşilor se va face numai cu personal tehnic specializat”, precizează realizatorul anchetei.

Organizaţia de mediu Agent Green este ameninţată cu un proces şi i se solicită daune morale în valoare de un milion de euro de către Prinţul de Liechtenstein şi de către Prinţul Sturdza. Cătălina Rădulescu, avocat Agent Green vorbeşte despre acţiunile de intimidare: „Am aflat din media că Emanuel Liechtenstein, împreună cu prinţul Sturdza intenţionează să dea în judecată Agent Green, însă nu am primit nicio înştiinţare. Comisia Europeană consideră aceste acţiuni împotriva organizaţiilor neguvernamentale, dar şi împotriva ziariştilor, ca fiind acţiuni de intimidare şi sunt atent monitorizate şi raportate”.

„Nu este prima dată când organizaţiile de mediu sunt intimidate şi acţionate în instanţă. Acest lucru s-a întâmplat şi unor jurnalişti, pentru că subiectul „vânătoare” ar trebui să fie tabu, iar vânătoarea, uciderea animalelor să continue fără amestecul nimănui, pentru că proprietarii fondurilor de vânătoare consideră că au drept de viaţă şi de moarte asupra faunei din România.

Faună care, de fapt, este avuţia tuturor celor care trăiesc în România. Eu cercetez subiectul vânătorii de peste 20 de ani, am avut câteva procese pe care le-am câştigat, dovedind cum se face vânătoarea în România. De altfel, în timpul unei alte anchete despre vânătoarea la urs în Harghita, în 2004, am fost sechestrat la Odorheiu Secuiesc”, povesteşte Gabriel Geamanu, realizatorul acestei anchete.

Duminică, 20 iunie, ora 18.00, la TVR 1, în ultima ediţie „Dosar România”, înainte de vacanţă, nu rataţi ancheta „Arthur şi fraţii săi”, despre cum sunt hăituite şi ucise animalele, cum se face profit imens din vânătoare, despre cum au fost tăiate pădurile, iar urşii au fost nevoiţi să coboare în localităţi.

De-a lungul verii, pe spaţiul deja consacrat – duminica, ora 18.00 şi sâmbăta, ora 23.00 – sub genericul „Dosar România”, la TVR 1, telespectatorii vor putea urmări ediţii best of ale reportajelor şi anchetelor realizate de echipa de jurnalişti coordunată de producătorul şi realizatorul Răzvan Butaru.

Comentarii

comments

Continue Reading

Emisiuni

Pescuit de seara in Oceanul Indian, la „Microbist de Romania”, la TVR 1

Published

on

Snapper roșu, baracudă, jackfish, pește-împărat, dar și o captură-surpriză sunt câteva dintre trofeele cu care se laudă concurenții în proba individuală, la „Microbist de România”.

Cu Tudor Furdui și suporterii fotbalului românesc ne întâlnim miercuri, 16 iunie, la ora 22.00, la TVR 1.

De o nouă porţie de aventură, distracţie şi competiţie avem parte miercuri seară, la TVR 1. Pentru proba individuală a concursului din Maldive dedicat suporterilor fotbalului românesc, băieții au pornit pe înserat la pescuit în Oceanul Indian. S-au îmbarcat pe barca tradițională a locului numită dhoni și au plecat în larg, către un recif potrivit pentru pescuitul de seară.

Deşi tensiunea dintre ei este maximă, cei mai mari fani ai celor mai iubite zece echipe de fotbal din țară se bucură de distracţie cât cuprinde în noul episod „Microbist de România”, pe care îl vedem la TVR 1 miercuri, 16 iunie, de la ora 22.00.

Snapper roșu, baracudă, jackfish și pește-împărat, plus un rechin și o captură – surpriză se numără printre „trofeele” cu care se laudă la final suporterii concurenţi.

„Toți turiștii care vin în Maldive trec prin experiența pescuitului de seară, pentru că e ceva extrem de simplu.

Trebuie să fii mult prea neîndemânatic sau foarte ghinionist să nu prinzi măcar un pește prin apele astea în care peștii stau mai înghesuiți decât stau bucureștenii în tramvaiul 41”, glumeşte Tudor Furdui, gazda show-ului. Să vedem cum se descurcă băieţii miercuri seară, în episoul 8 „Microbist de România”.

„Printre steaguri” ar putea ajunge la modă pe plajă, la mare, în această vară, dacă vara ar începe totuşi… „Printre Steaguri”, proba de echipă din episodul 8, are o semnificație specială pentru cei 10 concurenţi, pentru că steagul e cel mai important obiect într-o peluză de fani. Deși a fost cea mai ușoară probă din tot concursul, vom avea parte de surprize incredibile.

După ce s-au tras la sorți echipele, pentru a vedea cine poartă portocaliu și cine albastru, suporterii se prezintă pe plajă, unde sunt montate, la o distanță foarte mică, două steaguri.

Băieții primesc mingi, fiecare dintre cei 10 având de executat două șuturi cu piciorul, două aruncări ca la aut și alte două aruncări cu mingea de tenis.

Orice lovitură trebuie să treacă printre steaguri și aduce echipei 1 punct. La egalitate de puncte, câștigă echipa care s-a mișcat mai repede.

Competiția a trecut de jumătatea parcursului, dar e încă departe de a-și desemna învingătorul. Noi puncte se acumulează în dreptul fiecăruia dintre cei zece, care nu au uitat că doar unul dintre ei poate deveni „Microbist de România”.

Câteva zile de vis la Istanbul, dar şi măreţul titlu „Microbist de România” îi aşteaptă pe unul dintre ei la linia de finish.

Cine câștigă punctele în acest episod vedem miercuri, 16 iunie, de la ora 22.00, la TVR 1.

Comentarii

comments

Continue Reading

Emisiuni

Gașca Vorbește Lumea aduce energia de vară în fiecare dimineață! Vezi cine il ajuta pe Cove?

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Calendarul ne arată că vara a sosit, chiar dacă vremea de afară ne pune pe gânduri! Așa că începând de astăzi, de luni până vineri, de la 10:30, energia vine de la cea mai tare gașcă!

În ajutorul lui Cove, în platoul Vorbește Lumea, îi vom vedea pe Sore, Viviana Sposub, Theo Rose și cei doi simpatici, Veverița și Coțofană. Aceștia vor aduce cele mai tari provocări, cele mai fresh informații mondene sau din mediul online, antrenamente de sport matinale și, împreună, vor completa tabloul unei dimineți perfecte.

Aflată la revenirea în emisiune, Sore declară: ”Mă bucur foarte tare să fac parte, din nou, din echipa Vorbește Lumea. Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gașca noastră frumoasă, abia aștept distracția zilnică alături de ei și îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineață”.

 

Și Viviana revine în familia emisiunii cu gânduri optimiste: ”După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită. Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de “Gașca Verii” și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!”

 

Încântată de noua provocare, Theo Rose spune: ”Sunt veselă și îmi place să trăiesc! Am descoperit că am capacitatea de a transmite oamenilor confort și voie bună și nu pot fi mai fericită decât sunt acum, pentru faptul că pot face asta în cadrul celui mai urmărit matinal de pe TV. Sunt fericită să împart platoul cu o gașcă de oameni buni, tineri și profesioniști. Pregătiți-vă pentru distracție!”

 

“Wow! Pentru mine “Vorbește lumea” unde sunt implicați atâția oameni frumoși reprezintă un început de vară minunat! Televiziunea va face parte din viața mea ca o primă iubire, iar faptul că putem aduce bucurie și zâmbete în casele oamenilor este mai mult decât minunat! Cu siguranță veți avea parte de cea mai fresh și nebună echipă și super distracție în fiecare zi!”, spune Veverița. Și Coțofană este motivat de noua provocare: ”Sunt încântat să fac parte din gașca Vorbește Lumea. Poate că în formula asta chiar reușim sa aducem vara, ca prea suntem plouati. Sunt sigur ca vom avea momente faine, ii știu pe colegii mei și nu e niciun dubiu ca sunt haioși și smart. Deci să vă uitați la noi că ne așteaptă o vară super prietenoasă la PRO TV, în fiecare zi, la Vorbește Lumea”.

 

Nu ratați, de luni până vineri, cea mai tare emisiune matinală, în direct la PRO TV, de la ora 10:30!

Comentarii

comments

Continue Reading

Emisiuni

Noi episoade ale producțiilor tale preferate vor fi difuzate pe YouTube Kanal D, secțiunea theXclusive

Published

on

Foto Credit: Kanal D

            Astăzi, producțiile difuzate pe pagina de YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive,  “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!”, vin cu noi episoade, simultan, de la ora 17:00! Primele episoade ale fiecărei emisiuni au fost primite cu entuziasm de consumatorii din mediul online, dovadă stând sutele de mii de vizualizări ale acestora, încă de la primele difuzări.

 

 

Fie că vorbim despre reality, cooking show, interviuri, entertainement sau călătorii, în cadrul emisiunilor difuzate pe Kanal D România, în secțiunea theXclusive, utilizatorii au parte de umor, dezvăluiri în exclusivitate, emoție, muzică de calitate, de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei.

 

În noul episod “CazaCU Muncă Grea”, ce poate fi accesat astăzi, de la 17:00, pe YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive, Cătălin Cazacu va experimenta trăiri și emoții la înălțime, fiind pus în postura de pilot pentru o zi. Aflat la bordul unei aeronave, “căpitanul” Cătălin Cazacu va avea parte de adrenalină la maximum și va trece printr-un carusel al emoțiilor.

 

Tot astăzi, de la 17:00, Mihai Ghiță va aduce în atenția publicului, prin intermediul emisiunii “În oglindă”, un caz cu adevărat impresionant: povestea tulburătoare a unui tânăr care şi-a învins dependenţa de substanțe interzise.

 

La “Duet cu Alexandra”, Dan Bittman acceptă invitația gazdei emisiunii și va împărtăși cele mai emoționante momente din viața sa. Interviul este presărat cu bucăți muzicale, șlagăre din repertoriul artistului vor fi interpretate, la rece, alături de bandul emisiunii.

 

Andreea Antonescu trece la cratiță și acceptă provocarea gastronomică din partea lui Chef Florian Lazăr, într-o nouă ediție a emisiunii “Well done!”. Vedeta va avea de gătit, sub îndrumarea strictă a chef-ului, un preparat pe cât de simplu, la prima vedere, pe atât de complicat, judecând după agitația din bucătărie. Andreea Antonescu gătește un mic dejun copios, faimoasele ouă benedict.

 

Cunoscutul saxofonist Armin Nicoară va fi supus întrebărilor la “Detectorul de minciuni”. Tânărul a devenit rapid un brand de renume în lumea muzicii de petrecere, fiind extrem de apreciat pentru show-urile puse în scenă. Așadar, în emisiunea găzduită de Mihai Hinda, publicul va fi martorul unui test de foc, la poligraf!

 

Emisiunea “Călătorește, trăiește, iubește!” ajunge în această ediție în Deltă, acolo unde cei doi simpatici călători, Marian și Mihaela Crăciun, vor descoperi gastronomia locului, tradițiile și obiceiurile păstrate de localnici și se vor delecta cu muzică, dansuri și bunătăți savuroase, într-un peisaj de basm.

 

Accesați în această după-amiază, de la ora 17:00, pagina de YouTube Kanal D România, la secțiunea theXclusive, și urmăriți noile episoade ale show-urilor oferite exclusiv online de Kanal D!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Emisiuni

CONCURS: Ai aflat ? Câştigă premii PE CUVÂNT cu Prima TV!

Published

on

            Din 14 iunie, Prima TV te provoacă la concurs! Și te trimite în vacanța îndelung așteptată. Uită-te la Prima TV, prinde cuvintele-indicii din timpul programelor și poți câștiga, zilnic, un premiu în bani. Marele Premiu al concursului verii îți oferă o experiență unică, un sejur ULTRA ALL INCLUSIVE în ANTALYA, TURCIA.

 

 

Indiciile zilei sunt de găsit la tot pasul, în programele Prima TV. Zilnic, între orele 06.00 – 24.00, în emisiunile și filmele difuzate de Prima TV (cu excepția știrilor Focus orele 14:00, 18:00 şi 22:00), telespectatorii pot descoperi cuvintele câștigătoare. Într-o singură zi, pe micul ecran vor apărea mai multe indicii. Pentru a intra în concurs, trebuie să înscrii pe www.primatv.ro, în secțiunea dedicată, două indicii diferite din aceeași zi. Emisiunile în care apar indiciile se pot schimba de la o zi la alta. Poți câștiga zilnic 100 de euro! Bani tocmai potriviți pentru o ieșire în oraș. Extragerile sunt zilnice, se fac prin random.org, iar câștigătorii sunt anunțați în matinalul Prima TV, Focus la prima oră, din ziua următoare.

 

Câștigătorul Marelui Premiu va fi aflat la final, pe data de 12 iulie. La tragerea finală participă toți cei care au intrat în competiție și s-au înscris pe www.primatv.ro, în secțiunea dedicată concursului, chiar dacă au câștigat un premiu zilnic.

 

Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.primatv.ro. Detalii poți afla și de pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/PrimaTVRomania. Secțiunea de concurs poate fi accesată aici: https://www.primatv.ro/stiri/campanii/castiga-premii-pe-cuvant-cu-prima-tv-20241433

 

Ţine-te de cuvânt și câștigă premii super tari cu Prima TV!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending