Connect with us

Life Style

Loredana a sustinut primul workshop pentru scoala sa de muzica!

Published

on

Loredana a sustinut lunea aceasta primul workshop demonstrativ pentru scoala sa de muzica, la Stejarii Country Club. Datorita numarului mare de persoane inscrise, atelierul a avut loc in doua serii, de la ora 15:00 si de la ora 19:00.

M-am bucurat sa vad cat interes si pasiune a declansat primul workshop organizat de Atelierul de voce si muzica Loredana by Wonderstudio! De la mici la mari, toti cei prezenti au luat contact cu metoda CVT, care va fi predata pentru prima oara in Romania de Lucia Ciobotaru, profesor licentiat! De abia astept sa ne intalnim la Scoala de vara!”, a spus Lori.

In total, peste 100 de oameni interesati de cursuri de muzica au participat la acest workshop, in cadrul caruia a fost prezentata metoda CVT (Complete Vocal Tehnic). Atelierul a fost sustinut de Lucia Ciubotaru, trainer international CVT, care are patru scoli de muzica in Olanda.

Mai multe detalii despre scoala de muzica a Loredanei, cursuri si modalitatea de inscriere vor fi anuntate in curand pe www.wonderstudio.ro si pe pagina de Facebook a artistei.

Pe langa scoala de muzica si concerte, Loredana va participa in juriul Vocea Romaniei pentru al patrulea an la rand.Lansare Videoclip 3D - Rain, Rain Loredana  (3)

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending