Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Pe 13 iulie, Grădina de Vară a teatrului Constantin Tănase din Parcul Herăstrău va găzdui un concert senzațional Loredana alături de prieteni, sub numele de Agurida Fantastica.

Povestea din spatele acestui eveniment ne-o dezvăluie chiar Lori cu doar câteva zile înainte de concert:

„Mă gândesc de mult timp la concertul acesta și am ajuns la concluzia că acum este cel mai potrivit să îl fac…și să vă povestesc de ce. În primul rând, este un concert pe care vreau să îl dedic celor 50.000 de fani care îmi sunt alături pe Facebook. Ei îmi scriu zilnic, cu ei schimb impresii, unii dintre ei îmi trimit poze de la concerte sau înregistrări, alții mă ceartă sau îmi atrag atenția când greșesc.

Cu ajutorul lor am făcut rost de filmări vechi pe care nu credeam să le mai văd vreodată sau despre care nu știam că există, ei mă ajută să îmi îmbunătățesc show-ul și datorită lor merg mai departe zi de zi.

În al doilea rând, simțeam nevoie să fac un show pentru cei care își doresc să mă vadă, dar nu le place sau nu pot să vină în cluburi, pentru cei care nu au ajuns din diverse motive la un concert.”, mărturisește Loredana.

Acest concert are însă și două motivații mai personale: 25 de ani de la debutul ei pe scena de la Mamaia și faptul că pe 14 iulie fiica sa, Elena, împlinește 13 ani.

Invitații Loredanei sunt și ei pe măsură.”Vor fi alături de mine, printre alții, băieții de la Direcția 5 cu care am împărțit scena aproape 10 ani după revoluție, Caddy de la BUG Mafia, alături de care am scos poate primul și unul dintre cele mai tari clipuri „ever” și Smiley cu care am colaborat în mai multe rânduri și care tocmai mi-a devenit coleg de juriu la „Vocea României”.

Invitate la concert sunt și surorile Osoianu de la Chișinău, Banda Agurida, iar special pentru acest spectacol Lori va colabora cu casa Bordelle din Londra al carei designer este românca Alexandra Popa și care a creat costume pentru Lady Gaga și Britney Spears.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending