Connect with us

Life Style

Loredana va suprinde din nou într-o apariție cameleonică la Vocea României

Published

on

Loredana este diva cameleonică, ea se reinventează nu doar prin muzică, ci şi prin stilul vestimentar pe care îl adoptă. Ştie să îmbine cu succes diverse stiluri vestimentare care îi vin perfect, punând în valoare o atitudine impecabilă. 

Loredana va surprinde şi în acest sezon Vocea României cu outfituri originale şi pline de personalitate, diferite de la ediţie la ediţie.

În prima zi a audiţiilor pe nevăzute ea a strălucit într-o ţinută custom made din sezonul de primăvară / vară 2015, aparţinând unui brand românesc. Dantela, aplicaţiile de cristale şi paietele cusute manual au pus în valoare atitudinea strălucitoare a Loredanei. Pantofii asortaţi acestei ţinute aparţin unui designer a cărui notorietate a luat amploare în celebrul serial Sex and the City.

Nici în vacanţa de vară Lori nu s-a putut abţine să nu îşi întregească garderoba pentru noul sezon Vocea României, achiziţionându-şi o pereche de cercei cu cristale pe care i-a purtat în prima zi de filmare a audiţiilor pe nevăzute.

Un adevărat fashion icon, Loredana ne va inspira cu apariţiile de la Vocea României, toamna aceasta la Pro TV. Cu o  personalitate complexă, ea va trece cu uşurinţă de la femeia fatală, la diva rock, prin rochii diafane, ţinute din dantelă sau piele, construite special pentru a-i pune în valoare atitudinea şi personalitatea. Loredana Groza concert Sala Palatului 1 Loredana Groza concert Sala Palatului 4 loredana

Foto Credit: Pro TV

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending