Connect with us

EVENTS

Loredana, la Radio 21, despre conflictul dintre Moga și Brenciu: „Sunt momente în care apar orgoliile și lăudăroșeniile inutile”

Published

on

 Loredana și Cornel Ilie de la Vunk au cântat, în această dimineață, live, unplugged, noua piesă „Nu știu cine ești”, în studioul Radio 21, la PatruLA 21, cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando.

Îndrăgita artistă a vorbit însă și despre conflictul de la „Vocea României” dintre Marius Moga și Horia Brenciu, dar și despre concertele pe care le are programate la Sala Palatului, pe 23 și 24 noiembrie.

„De astăzi se pun în vânzare biletele pentru cel de-al doilea concert Magic Loredana, din data de 24 noiembrie de la Sala Palatului. La concertul din 23, biletele aproape că s-au epuizat”, a spus Loredana. Ea a dezvăluit că printre artiștii care vor cânta la cele două concerte se numără și Cornel Ilie.

„În deschidere va cânta Brenciu bănuiesc, nu?” a întrebat-o Vlad Craioveanu.

„Nu, el va cânta la închidere!” – a răspuns Loredana, ironic, râzând în hohote.

Întrebată de Manuel Dinculescu dacă este pe bune conflictul dintre Brenciu și Moga, Loredana a mărturisit de la ce pornesc scânteile dintre cei doi: „Sunt momente în care orgoliile și lăudăroșeniile inutile – apar. Cornel știe, că a fost martor!”, a povestit Loredana.

„Da, e foarte interesant, e spectaculos să fii la mijloc, între ei. Într-adevăr, nu știi ce e pe bune și ce nu e pe bune, pentru că se ceartă și după aia se iau în brațe!” a explicat Cornel Ilie.

„Ca politicienii!” – a remarcat Vlad Craioveanu.

„Cred că aia cu luatul în brațe nu e pe bune!” a spus Loredana.

Loredana a mărturisit că este nerăbdătoare să-i aducă pe artiștii pe care îi antrenează la „Vocea României” în concert alături de ea: „De-abia aștept să am prima ocazie și să cânt cu ei pe scenă. Din păcate, la concertele de acum nu au voie să participe, pentru că așa e regulamentul la Vocea României.”

Sezonul acesta, echipa Loredanei este formată din oameni extrem de talentați, iar artistei îi este greu să decidă cine este favoritul ei: „Mi-e foarte greu să spun care dintre ei e preferatul meu, pentru că am o echipă foarte bună. Anul acesta îmi va fi foarte greu să mă gândesc cu cine voi merge în finală, pentru că diferențele sunt foarte mici între ei. Va conta cum vor presta în live-uri, asta va face diferența”, a spus Loredana.

Artista le-a mai mărturisit matinalilor Radio 21 că plânge adesea la desene animate. „De exemplu, când văd Tom și Jerry îmi vine să plâng. Îmi aduc aminte de copilărie”, a spus Loredana, care a răspuns întrebărilor trăsnite ale Sondajului Bun de Nimic Bun:

Vlad Craioveanu: „Loredana, cum arată bigudiul ideal pentru tine?”

Loredana: „E un bigudiu plin pe dinăuntru! Trebuie  să semene cu un dildo! Și să se răcească și încălzească la cererea mea!”

Vlad Craioveanu: „Artiștii inspirați întotdeauna se inspiră de la alți artiști inspirați?”

Loredana: „Da, pentru că nu mă interesează și nu mă impresionează cineva care nu mă inspiră.”

V. C.:„Preferi brichetele metalice sau de plastic?”

L.: „Metalice.”

V.C.: „Dacă ar fi să nu faci un cântec, despre ce nu ai face un cântec?!”

L.: „Nu cred că am vreo limitare.”

Advertisement

V.C.: „Ai dansat lambada vreodată și cu cine?”

L.: „Nu, dar mi-aș fi dorit! N-am avut cu cine.”

PatruLA 21 cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando se aude în fiecare dimineață, la Radio 21, de luni până vineri, între 06:30 și 10:00.

Vizualizați mai jos filmulețul Loredana și Cornel Ilie:

Loredana si Cornel Ilie live

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending