Loteria "La al cincilea Crăciun împreună câştigi 5 Skoda Octavia" şi-a desemnat câştigătorii - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Loteria “La al cincilea Crăciun împreună câştigi 5 Skoda Octavia” şi-a desemnat câştigătorii

Published

on

Cele 5 Skoda Octavia oferite ca premii de către Polus Center în cadrul loteriei “La al cincilea Crăciun împreună câştigi cinci Skoda Octavia” şi-au aflat câştigătorii. Tragerea la sorţi a avut loc în prezenta publicului, pe 24 decembrie, ora 01.30, în piaţeta Matei Corvin din incinta centrului comercial.

La loteria din această iarnă, organizată la Polus Center, au fost înscrise peste 65.000 de taloane de participare, iar dintre acestea doar cinci au desemnat numele câştigatorilor marilor premii. Fericiţii câştigători ai celor cinci Skoda Octavia sunt:

1. Negru Petruta

2. Bidian Adriana Cristina

3. Moga Oliviu Calin

4. Apostol Robert

5. Lehene Teofil

Autoturismele sunt dotate şi cu un set de anvelope de iarnă. Predarea maşinilor către câştigători se va face în perioada 13 – 20 ianuarie. În perioada 14 noiembrie – 24 decembrie (ora 01.00 AM), la Polus Center s-a desfăşurat loteria “La al cincilea Crăciun împreună câştigă cinci Skoda Octavia”, ce a oferit pe lângă cele 5 autoturisme şi mii de premii instant clienţilor ce au facut cumpărături în valoare minimă de 100 de lei din orice magazin din incinta Polus Center.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema si un hipermarket Carrefour şi pune la dispozitia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending