Connect with us

Cinema

”Love Building” a devenit cel mai bun film românesc independent!

Published

on

Reclame

Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol au parte de un început de săptămână promițător și asta pentru că Love Building, primul lungmetraj pe care cei trei actori îl produc împreună, se bucură de un succes răsunător de box office, devenind filmul românesc independent cu cel mai bun debut pe marile ecrane de anul acesta, după ce a fost vizionat până în prezent de aproximativ 10.200 spectatori.

Love Building

Lansat în 41 de cinematografe din întreaga țară, Love Building este singurul film românesc realizat cu sprijin financiar privat, care înregistrează un impresionant rezultat de box office, generând până în momentul de față încasări de aproximativ 158.000 RON.

După ce echipa filmului Love Building a fost aplaudată la scenă deschisă vineri seară, în cadrul premierei de gală de la CinemaPRO, comedia produsă de Actoriedefilm.ro a fost întâmpinată cu entuziasm și la Târgu-Mureș, unde a avut o proiecție specială în cadrul ediției locale a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Filmările pentru Love Building au avut loc în vara anului 2012, pe parcursul a 10 zile, la complexul turistic Laguna Verde. Distribuția filmului este alcătuită din cei 31 de absolvenți ai celei de-a cincea generații a școlii Actoriedefilm.ro, alături de Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol. Scenariul este semnat de Ana Agopian, Oana Răsuceanu si Iulia Rugină.

Love Building a fost prezentat in competitia Festivalului International de Film B’EST și în secțunea Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF 2013), obținând Premiul Publicului și Mențiunea Specială a Juriului la Festivalul B-EST.

Love Building poate fi vizionat în continuare în cinematografele din București și din țară, urmând să participe la Noaptea Albă a Filmului Românesc, pe data de 20 septembrie, la CinemaPRO.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending