Connect with us

A-Z NEWS

Lovitura. Compania RCS&RDS, pasibila de plata a 65 de milioane euro. Vezi detalii in articol!

Published

on

Înalta Curte de Casaţie si Justiţie a dispus trimiterea spre rejudecare instanţei de fond a dosarului 29690/3/2011, având ca obiect obligarea RCS&RDS SA la plata sumei de 65 milioane de euro pentru nerespectarea dispoziţiei articolului 82 din Legea nr. 504/2002.

RCS&RDS are o istorie lunga de interventii preferentiale in grila de canale oferita abonatilor, amintind doar de scoaterea posturilor Discovery, History, National Geographic sau Eurosport in favoarea propriilor canale, scrie Enational.

Practic, acest articol prevede obligatia companiilor de cablu de a nu solicita bani de la abonati pentru posturile care se inscriu in regimul „must carry”. Acest regim presupune difuzarea gratuita a posturilor tv catre abonatii companiilor de cablu.

CNA a dat de curand publicitatii lista celor 31 de posturi romanesti libere la retransmisie, ordonate dupa audienta: Antena 1, Kanal D, Antena 3, Prima Tv, National Tv, Romania Tv, Realitatea Tv, B1 Tv, Antena Stars, Favorit Tv, Taraf Tv, Euforia Lifestyle Tv, Digi 24, Kiss Tv, Mynele Tv, GSP Tv, Trinitas Tv, U Tv, National 24 Plus, Music Channel, Look Tv, Neptun Tv, Speranta Tv, Nasul Tv, H!t Music Channel, Transilvania L!ve, Tv H, Inedit Tv, Alfa Omega Tv, Credo Tv si Travel Mix.

Toate aceste posturi ar trebui sa ajunga gratuit la abonatii companiilor de cablu, fara costuri suplimentare. Ceea ce nu stiu insa romanii platitori de abonamente este ca in cei aproximativ cinci euro pe care ii platesc companiilor de cablu pentru un pachet de baza, majoritatea o reprezinta televiziunile libere la retransmisie, pentru care nu ar trebui sa dea nici un ban.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending