Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

DJ-ul suedez Tim Bergling, cunoscut mai ales sub numele de scena “Avicii”, este unul dintre cei mai in voga artisti ai momentului gratie mega hitului “Wake Me Up!”.

Avicii se bucura de un succes enorm chiar si in Romania, iar fanii artistului au fost in delir in momentul in care s-a anuntat ca suedezul va sustine un concert pe 2 mai, la Bucuresti, noteaza Enational.

S-a anuntat inclusiv pretul biletelor pentru show-ul de la Romexpo, iar organizatorii au precizat ca recitalul va fi unul de neuitat cu spectacol de lumini, lasere si surprize ce vor tine pana la 3 dimineata.

Totusi, miercuri seara, o uriasa lovitura de teatru s-a petrecut in cazul concertului pe care Avicii ar fi trebuit sa-l sustina la Bucuresti.

DJ-ul suedez a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca informatia este falsa si el nu are programat, pana acum, niciun concert la Bucuresti. Avicii le recomanda fanilor sa nu cumpere bilete la spectacolul anuntat pentru 2 mai.

De asemenea, suedezul le recomanda fanilor sa urmareasca pe site-ul sau oficial datele exacte si locatiile unde poate fi urmarit. Iar, intr-adevar, conform avicii.com, suedezul nu are vreun concert stabilit intre 1 martie, cand isi va bucura fanii din Stockholm, si 19 iulie, cand va sustine un recital la Viena.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending